Pressemeddelelse
3. februar 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Knauf er Årets Leverandør

 
 
 
 

Prisen som Årets Leverandør tilfalder i år Knauf A/S. Prisen uddeles af Danske Byggecentre, og Knauf får prisen for sit arbejde med at analysere markedet og sætte fakta bag dialogen med både byggecentrene og entreprenørerne. 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Plejer" er død, dialogen og partnerskabet skal frem i første række, og fakta går frem for mavefornemmelser.

Sådan er strategien bag Knauf A/S' arbejde med at komme i øjenhøjde med både trælaster, byggemarkeder, store entreprenører, små tømrerfirmaer og helt ud til slutbrugerne. Vejen dertil er spækket med analyser og undersøgelser, så alle beslutninger kan træffes med redskaber baseret på viden og fakta og ikke ud fra tradition eller gamle vaner.

Og netop den strategi er baggrunden for, at Danske Byggecentre på sit årsmøde den 2. februar har udnævnt Knauf til Årets Leverandør.

"Prisen, som vi selvsagt er meget glade for, er en anerkendelse af vores arbejde med at analysere både markedet og byggebranchen", siger administrerende direktør Morten Ørnstrand-Søborg, Knauf A/S.

"Vi vil gerne opkvalificere den måde, vi samarbejder med kunder og partnere på, og jo mere vi kan gøre det ud fra indsigt og viden, jo mere kan vi bidrage til at skabe værdi i alle kædens led. Prisen er også et flot håndslag til alle de medarbejdere, der har bidraget og nu skal føre tankerne ud i livet."

 

Antropologisk opdagelsesrejse

Knauf har været vidt omkring i sit analysearbejde. Der er både brugt traditionelle arbejdsmetoder som markedsresearch, market mapping og andre værktøjer hentet fra marketingfolkenes værktøjskasse, og mere utraditionelle værktøjer. Knauf har fx sendt en flok antropologer på opdagelsesrejse blandt kunder, samarbejdspartnere og forhandlere.

Konkret har arbejdet ført til en række tiltag, som er eller bliver sat i værk. Knauf har fx udviklet et nyt E-learning-univers, hvor kunder og partnere kan hente viden om produkter og løsninger. Et nyt koncept til rådgivning af håndværkerne er klar.  Og der fokuseres på ergonomi, brugervenlighed og totalomkostninger.

Analyserne har også bekræftet den trend, der har bidt sig fast gennem de senere år. Samtalekøkkener, jacuzzis og kæmpegrills er verden af i går, og vi fokuserer i stedet endnu mere på at skabe kvalitet i den nære hverdag. Fx ved at fokusere på lyd, lys og temperatur som afgørende for et godt boligmiljø.

 

Om Knauf:

Knauf A/S leverer totalløsninger til den danske byggebranche. Virksomhedens portefølje dækker over 75% af komponenterne til et byggeri, fra byggeplader, stålskeletter og facadekonstruktioner, til spartelprodukter, gulvmasser og akustiklofter. Knauf A/S har gennem alle processer fokus på totaløkonomien og ønsker at skabe værdi for alle byggebranchens parter. Knauf A/S er en del af Knauf gruppen - en af verdens største producenter af byggematerialer med 150 produktionssteder og 28.000 medarbejdere i over 40 lande.

 

På billedet ses administrerende direktør Morten Ørnstrand-Søborg, Knauf A/S i midten. Til venstre direktør for Danske Byggecentre, Palle Thomsen, og til højre formanden for Danske Byggecentre, Poul Erik Grønfeldt.

 

 
 
 
 
IMAGE
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

 

Yderligere information: Adm. Direktør, Knauf A/S: Morten Ørnstrand-Søborg. Mobil: 52 13 15 00

 
Social media icon Social media icon Social media icon