Pressemelding
7. mars 2019
 
 
 
 

PRESSEMElding

 

HOOKED ON RINGS

 
 
 

Én form - mange muligheter. Med utgangspunkt i sirkelens form har den danske designerduoen Mavro//Lefèvre skapt boliginteriør i nye former.

 
 
 
 

Med den nye serien «Hooked on Rings» nytolker Zone Denmark kjente produkter til baderom og entré med utgangspunkt i sirkelens form.

 

Sirkelen har en spesiell magi - også når det gjelder estetikk og funksjon. Derfor fant Zone Denmark og den danske designerduoen Mavro//Lefèvre inspirasjon i sirkelen da de redesignet en rekke velkjente bruksgjenstander til serien «Hooked on Rings».

 

Serien er laget i børstet stål, og den inkluderer blant annet en dekorativ knagg, som er tilgjengelig i tre størrelser på henholdsvis 5, 8 og 10 cm i diameter. Den originale designen gjør knaggen multifunksjonell: Sleng for eksempel badekåpen, håndkledet eller jakken over ringen, eller trekk kjøkkenhåndklær eller skjerf gjennom den.

 

I «Hooked on Rings» finner du også et veggspeil med enkel design, konstruert slik at man får følelsen av at det svever foran veggen. Den har diameter på 50 cm, og er praktisk og flott i både gangen, soverommet og baderommet - eller som dekorativt interiør i stua.

 

Med serien følger også en matchende toalettrullholder, som gir baderommet et lekkert designelement.
 

Forhandles av ledende jernvareforretninger, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du finner mer informasjon om produkter hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

 
 
 
 

Zone Knagg, Hooked on Rings, D: 4,7 cm til kr. 199,00,  D: 7,6 cm til kr. 249,00, D: 10 cm til kr. 299,00

Zone Toalettrullholder, Hooked on Rings, kr. 249,00

Zone Veggspeil, Hooked on Rings, dia. 50 cm, kr. 1295,00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Zone Denmark
 

Zone Denmarks design tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Vi velger ut interessante trender, og forvandler dem til funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjonene, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet - hver dag. Designen er ærlig og minimalistisk, og bruker attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv.

 
 
 

For ytterligere informasjon

 

Malene Yding, PR - Tlf.: +45 21 57 37 67 Mail: may@fh-as.dk
Mette Østergaard Gudiksen, Social Media - Tlf.: +45 88 16 76 54 Mail: mgu@fh-as.dk

 

 
Social media icon Social media icon Social media icon
 
 
 
 

www.zonedenmark.dk

  

#zonedenmark