Hagerty plejer de sarte overflader

 

Det ville være skønt, hvis man kunne nøjes med én flaske universalrengøring, der bare klarede alt fra spejle til sølvbestik, den hippe teaktræskommode og stålvasken i køkkenet. Men sådan er det desværre ikke. Mange materialer kræver særlige hensyn og særlige rengøringsmidler.

 
 
 
 

Det giver for eksempel god mening at give dit nye, smukke – og ofte dyrt indkøbte –træbord lidt ekstra kærlighed. Det holder den fine glød meget længere, og kan bedre holde til hverdagens fedtefingre.

 

Heldigvis indtager det amerikanske mærke Hagerty nu Danmark med deres stærke specialprodukter til rengøring. Det startede i 1895 med et pudsemiddel til sølv, men nu tilbyder Hagerty pudse- og plejeprodukter til alverdens materialer og overflader.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Giv træbordet

lidt kærlighed

Normalt må træbordet, reolen og alt det andet træværk nøjes med en tur med støvekluden. Først når uheldet er ude, kommer diverse husråd i brug.

 

Det er meget enklere at bruge Hagerty Wood Care jævnligt – især inden skaden sker. Cremen indeholder ægte teaktræsolie, der har rensende og plejende egenskaber og er en kraftig antioxidant. Cremen kan bruges på alle træsorter. Fordel jævnt, lad virke og tør af med en blød, tør klud.


Hagerty Wood Care

250 ml. til alle træsorter

Vejledende pris DKK 189

 

Nærmeste forhandler af Hagerty

oplyses på tlf. +45 4536 3613

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sølv skal pudses

Sølv, både det med et, to og tre tårne, har brug for pleje i form af polish og en tur med pudsekluden. Luftens ilt og syre fra hænder og madvarer danner en gråsort belægning, der heldigvis kan fjernes med Hagerty Silver Polish. 

Polércremen arbejdes godt ind i sølvtøjet med en blød klud eller fugtig svamp. Lad tørre, og polér efter med en ren klud. Sølvet skinner igen og er tillige beskyttet mod at løbe an i flere uger.


Hagerty Silver Polish

100 ml blid polércreme til sølv og plet. Påfør, lad virke i 1 minut og polér efter med en tør klud. Overfladen efterlades beskyttet i flere uger.

Vejledende pris DKK 119

 

Nærmeste forhandler af Hagerty

oplyses på tlf. +45 4536 3613

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... og det skal

stål også

Køkkenvask, bestik, skåle og vaser er ofte i rustfrit stål, der er et slidstærkt materiale. Men selv rustfrit stål kan få en trist kulør og kedelige småridser – især hvis det dagligt udsættes for opvaskemaskinen.

 

Hagerty polércreme og -klud både renser og polerer rustfrit stål. Samtidig beskyttes overfladen, så den bevarer sin glans længere.

 

Tip: Hagerty polérklud er også effektiv til armbåndsuret, kreditkortholderen og mange andre mindre stål-accessories.


Hagerty polérklud til stål

Blød polérklud imprægneret med plejende creme. 30 x 36 cm. Oeko-Tex® 100% bomuld. Renser, plejer og beskytter.

Vejledende pris DKK 99

 

Nærmeste forhandler af Hagerty

oplyses på tlf. +45 4536 3613

 

Hagerty polércreme til stål og krom

250 ml. Påføres ufortyndet, tørres af med blød klud og efterlader overfladen beskyttet og skinnende.

Vejledende pris DKK 129

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pleje til glas- og keramiske kogeplader 

Der skal ikke meget til, før glansen går af den blanke overflade på induktion, glas- og keramiske kogeplader. Kartofler, der koger over, fedt og stænk fra kødsovsen. Hagerty Cooktop Care renser overfladen med blandt andet naturligt kiseljord og efterlader en tynd film, der forhindrer fremtidigt snavs i at gro fast. Påfør produktet ufortyndet og lad tørre. Tør af og polér med en ren, tør klud.


Hagerty Cooktop Care

Renser og beskytter induktion, glas- og keramiske kogeplader med bla. naturligt kiseljord. 250 ml.

Vejledende pris DKK 129

 

Nærmeste forhandler af Hagerty

oplyses på tlf. +45 4536 3613

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plastik-pleje

Selv noget så moderne som plastik kan have brug for lidt ekstra omsorg. Hagerty High Tech Plastic Care affedter og rengør boligens mange plastikoverflader som småborde, stole, æsker etc. uden at svække plastikkens overflade eller affarve den. Produktet forhindrer også statisk elektricitet.


Hagerty High Tech Plastic Care

500 ml.

Vejledende pris DKK 139

 

 
 

High Tech Cloth

Ultrablød klud, der med fordel kan anvendes sammen med Hagertys produkter til rengøring og polering. Microfiberkvaliteten ridser ikke selv sarte overflader som plastik og glas.

Oeko-Tex®

 

Vejledende pris DKK 129

 

Nærmeste forhandler af Hagerty

oplyses på tlf. +45 4536 3613

 
 
 
 
Se og hent alle Hagerty-billeder her 
 
 
 

Hagerty

 

Hagerty blev grundlagt i 1895 i USA af W.J. Hagerty. Det hele startede med et pudsemiddel til forebyggelse af pletter på sølvvarer, men der kom for alvor fart på væksten med en serie pudsemidler til bestik og finere sølvtøj. Siden kom plejemidler til guld- og sølvsmykker til og derefter til andre populære overflader. Hagertys produkter sælges nu i mere end 60 lande verden over.

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Vil du låne produkter til test, har du spørgsmål eller lyst til en kop kaffe og et kig på vores øvrige nyheder, kan du altid kigge forbi!

 

Kontakt:

Anja Hellberg på tlf. 2858 8076/anja@fday.dk eller

Karsten Keinicke på tlf. 6083 0230/karsten@fday.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY & Partners  -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K