Glostrup Festival 2019

 
 

Tak til dig for en giga indsats på Glostrup Festival 2019

 

(indlæs billeder, så bliver mailen meget pænere at se på)

 
 
 
 
 
 

Det blev en forrygende festival i år. To dage med super vejr, fed musik og masser af leg i smukke omgivelser. Så bliver det ikke bedre!

Det samlede publikumstal på begge dage var 8.500. Det er rigtigt flot, og I knoklede for at servicere de mange gæster alle steder på pladsen. 

Glostrup Festival siger 1000tak for en helt exceptionel indsats.

 
 
 
 
 
 

En lille hilsen fra Glostrups borgmester

 

Kære frivillige på Glostrup Festival 2019

 

Tusind tak for jeres store indsats i den forgangne weekend. I har bidraget til at gøre dette års festival til en mindeværdig begivenhed. Vejret var fantastisk, vi var omgivet af smukke gamle egetræer, og I gjorde billedet perfekt med jeres grønne trøjer, der lyste op overalt på pladsen. Jeg kunne se, at der var fart på, når de mange gæster skulle serviceres, og I gjorde det fantastisk. Godt gået!

 

Med venlig hilsen

John Engelhardt

 
 

Borgmester i Glostrup Kommune

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er du med til næste år?

 

Du kan allerede nu krydse den sidste weekend i august af i din kalender. Det er der, vi regner med at skulle holde Glostrup Festival 2020.

 

Skriv til frivilligkoordinator Lotte: lotte.olsen@glostrup.dk

 
 
 
 

Vi ses i 2020 :O)

 
 
 
 
 
 

Du får denne infomail, fordi du har været  frivillig på Glostrup Festival 2019. Herunder kan du afmelde  tjenesten. Men vær opmærksom på, at du kan gå glip af vigtig info, da det er på denne måde, Glostrup Festival generelt informerer.

Vi opbevarer dine data på forsvarlig vis og sender dem ikke videre. Vi har kun data, der vedr. dit engagement i Glostrup Festival. Fx e-mailadresse og telefonnummer, så vi kan kontakte dig. Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine oplysninger.