Der er dømt fri leg, hvis du først slipper fantasien løs i selskab med Nordstjernes nyeste design. Det er nemlig et evigt foranderligt objekt, som er den slags kunst, du faktisk SKAL røre ved. Igen og igen ....

 
 
 
 
Nordstjerne_CREATE_ny.jpg

Individualisme, krativitet og foranderlighed fylder mere og mere i indretningen i vores hjem. Creative Sculpture giver mulighed for at genoptage legen og give dit hjem kant. 

 
 
 
 

Slip dit indre legebarn fri 

 
 
 
 

Da man var yngre, var det ofte dukker, Legoklodser eller biler, som kunne underholde i timer. Som voksen er der sjældent leg på skemaet. Men Nordstjerne nægter at give slip på legen, og med deres to nye deisgn, Organic vase og Create Sculpture, bliver personlighed og godt håndværk hovedpersonerne i trylleri med lækker indretning.

 

"Vi har alle brug for at skille os ud, og med Organic Vase og Create Sculpture kan du lege med forskellige udtryk og vise din personlige stil og kreativitet. Jeg er selv typen, der flytter rundt på mine ting hele tiden – nogle gange kan bare en ny placering til en markant vase gøre en stor foranding. Især Create Sculpture appellerer til mit indre legebarn og forhåbentligt også mange andres," siger Henriette Bach, stifter og ejer af Nordstjerne.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nordstjerne_organic_vase_9-1.jpeg
Nordstjerne_organic_vase_10.jpeg
 
 
Nordstjerne_organic_vase_6-2.jpeg
 
 
 
 
Download high res-billeder her  →
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Nordstjernes produkter til foto, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk

Alle billede kan downloades i høj opløsning på FRIDAYs imagebank, fdaylife.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K