Nyhed: Lysende kunstobjekt med LED
21. november 2018

 
 
 
 
 
 

Firefly lægger qua sit design op til at blive installeret i en gruppe, placeret i forskellige højder. DKK 1.495.

Klik på billedet for at downloade i highres.

 
 
 
 
 
 

NYHED: Firefly fra Mater
 

Mexicansk tradition forvandlet til en lampe

 
 
 
 

I Mexico bruges den til at skræmme fluer væk med – i Maters udgave er Firefly derimod omhyggeligt designet til at give et blødt og behageligt lys, samtidig med at den aflange pendel udgør et kunstfærdigt, lysende objekt.

 
 
 
 

Hver måned bliver CEO Henrik Marstrand fra Mater kontaktet af flere hundrede designere fra hele verden, der med netop deres idé håber på at blive en del af det danske designbrands etiske og bæredygtige portefølje.

 

José de la O er en af dem. Hans lampe Firefly kunne produceres med LED som langtidholdbar lyskilde, og historien om lampens inspiration trækker på sin helt egen måde referencer til Maters skarpe, bæredygtige profil.

 

"Lige så langt tilbage jeg kan huske, har jeg set plastikposer med vand hænge fra loftet i madboderne i Mexico for at skræmme fluerne væk. Genspejlingen fra vandet forstærker farver og bevægelser og er ganske enkelt for meget for fluens sensible øjne. Resultatet er, at fluerne flygter, og poserne er derfor en naturlig og giftfri insektfjerner," fortæller José de la O.

 

 

Firefly er i butikkerne nu.

Nærmeste forhandler oplyses hos Mater, tlf. 7026 4488, materdesign.com.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firefly er tredelt med et sandblæst glas nederst, dernæst klart glas og øverst enten sortlakeret metal eller kobber. Højde 47,5 x dia 10,8 cm. DKK 1.495

 

 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle højtopløselige billeder fra Mater kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg hos FRIDAY på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 

 
 
 
 

Dansk design skabt til et langt liv

 

Mater er stiftet af CEO Henrik Marstrand i 2006 ud fra en vision om at forene god etik med smukt design og sublimt håndværk. Den ambitiøse, bæredygtige tilgang til produktionen er i dag en del af den danske virksomheds stærke DNA. I samarbejde med både etablerede designnavne og nye talenter kombinerer Mater highend-møbler og belysning med arbejdsmetoder, der støtter mennesker, miljø og lokale håndværkstraditioner.
Maters æstetik har klare referencer til skandinavisk minimalisme, og alle design er produceret efter bæredygtige metoder og med fokus på miljøvenligt materialevalg. Mater forhandles i 40 lande verden over, bl.a. via Mater Earth Galleries i flere europæiske storbyer.


Se mere på materdesign.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K