Stort håndværk til dine små favoritter

En særlig plads til de bedste minder

 
 
 
 

Med den nye Embellish Display kan du slå to fluer med ét smæk: Organisér din nips, og giv favoritterne en særlig plads, der samtidig kan sætte gode samtaler i gang. 

 
 
 
 
Nordstjerne_embellish_natural_6.jpeg

Embellish Display kommer i to dele, så du nemt kan udskifte og lave nye, små udstillinger. Sider og top er ét stykke, som blot løftes fra bunden.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE I HØJ OPLØSNING

 
 
 
 
 
 

Boligtrends kommer og går, men der er én trend, der aldrig går af mode: Et personligt hjem. Med Embellish Display opfordrer Nordstjerne til at bruge de små fund til at skabe et hjem med sjæl. Strandskaller, en finurlig skål eller din yndlingsnips bliver ophøjet til særlige minder, når de kommer på display som de små kunstgenstande, de er for netop dig.

 

"Embellish Display giver dig mulighed for at 'forsegle' dine minder og fremhæve dine yndlingsobjekter. Mine egne gæster siger ofte, at et besøg hos mig er som en rundtur i mit liv – de kan se skålen fra min rejse til Bangladesh og muslingeskaller fra stranden tæt ved mit sommerhus. De personlige minder har jeg ønsket at skabe et særligt hjem, som de fortjener, til,"  siger Henriette Bach, stifter og ejer af Nordstjerne.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nordstjerne_embellish_natural_5.jpeg
Nordstjerne_embellish_natural_3.jpeg
 
 
Nordstjerne_embellish_3.jpeg
 
 
 
 
Download high res-billeder her  →
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Nordstjernes produkter til foto, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk

Alle billede kan downloades i høj opløsning på FRIDAYs imagebank, fdaylife.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K