Nyhedsbrev 8. december 2017
 
 
 
 

🎁 Køber du også julegaver på nettet? 🎁

 
 
 
 

Mere end halvdelen af danskerne køber julegaver på nettet. Generelt er det også nemt at sammenligne priser fra forskellige lande og finde de bedste tilbud, når vi handler på nettet. Forbruger Europa kender faldgruberne ved nethandel over grænser. Vi har samlet vores bedste råd, som vil guide dig til sikker julehandel på nettet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Få tips hele december i vores julekalender på Facebook

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guide til sikker julegaveshopping på nettet 

 
 
 
 

Nettet er ikke kun et ønskekatalog med gode tilbud. Det er også en legeplads for svindlere, der vil snyde forbrugere. Vi har lavet en guide til før, under og efter købet, der kan skærpe din kritike sans og minimere risikoen for problemer.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Billetter til oplevelsesgaver kan ikke byttes

 
 
 
 

Der er ingen lovbestemt fortrydelsesret på billetter til kulturelle arrangementer som sportsevents og koncerter. Så du skal være ret sikker på, at modtageren ønsker din oplevelsesgave. Medmindre sælgeren har lovet dig en returret i købsbetingelserne.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Køber du julegaver i god tid? Tjek lige byttereglerne

 
 
 
 

Hvis du køber julegaver mere end 14 dage før jul, så bør du lige tjekke om netbutikken tilbyder bytteservice, inden du bestiller. Ifølge loven har du nemlig 14 dages fortrydelsesfrist, når du køber en vare på nettet. Fristen løber fra den dag, du får varen leveret. 

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Når gaverne frem til jul?

 
 
 
 

Tjek leveringsbetingelserne inden du bestiller julegaver på nettet. Netbutikker har som udgangspunkt en frist på 30 dage til at levere en vare. Har netbutikken oplyst en anden leveringstid ved købet, fx leveringstid 5 hverdage, så er det den frist, der gælder.

 

LÆS MERE >

 
 
 
Social media icon Social media icon