Mere end blot et gulv
December 2019

 
 
 
 

Hudson laminatgulv i farven hvid eg. 299 kr./kvm. hos Garant. Klik på billedet for at downloade i highres.

 
 
 
 

Praktiske gulve hitter:

Vi forventer mere af vores gulve

 
 
 
 

Danske hjem har lamper, der kan tænde af sig selv, og køleskabe, som husker at købe mælk – så hvorfor ikke også forvente lidt ekstra af vores gulve? Designgulvene fra Garant har en slående lighed med den ægte vare, men kræver et minimum af vedligeholdelse. Fordi der er sjovere ting i livet end rengøring.

 
 
 
 

Når du stryger hånden hen over de to typer gulve, er det svært umiddelbart at mærke eller se med det blotte øje, hvilket der er laminat, og hvilket der er af gedigent, nordisk egetræ. Og det er netop en af grundene til, at designgulvet er en hastigt voksende trend, hvad enten det er lavet af vinyl eller laminat:

 

"Vi sælger sildebensparket i stor stil, men næsten kun i den udgave, der er lavet i laminat. Det skyldes, at det er blevet virkelig svært at se, at det ikke er ægte træ," fortæller Erik Vangsgaard, produktchef hos Garant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Praktik tæller højt
Der er en stigende tendens til at priotere materialer, som kan mere end blot at være visuelt indbydende. Det er en af grundene til, at der fortsat er en stigende interesse for laminat- og vinylgulve. De er ikke blot mere slidstærke, men kræver også kun en brøkdel af den vedligeholdelse, der er forbundet med et klassisk trægulv. 

 

Teknikken bag Garants designgulve bliver hele tiden forfinet, så selv professionelle kan have svært ved at se og ikke mindst mærke forskel på et ægte trægulv og et designgulv.

 

Prioriteringen af praktiske materialer stemmer fuldstændig overens med en udbredt tendens i de danske hjem. Undersøgelser fra bl.a. Rockwool Fonden viser nemlig, at danskerne i stigende grad tænker på, hvordan de kan få 'et liv, der er rart for dem'. 

Paris sildebensparket i farven Pearl Grey. 319 kr./kvm. hos Garant. Klik på billedet for at downloade i highres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starfloor vinylgulv i farven Scandinavian Oak. 399 kr./kvm. hos Garant. Klik på billedet for at downloade i highres.

"Folk gider ikke bruge tid på lakering og oliebehandling, hvis de kan undgå det. For seks år siden havde vi ikke et eneste designgulv i butikken. I dag er fire ud af fem gulve, vi sælger, en type, der ikke skal vedligeholdes med andet end støvsugning og vask efter behov med vand." siger Erik Vangsgaard.

 

Udover at være rengøringsvenlige og utroligt lette at vedligeholde har mange designgulve særlige egenskaber som lyddæmpning og akustikforbedring. Alt sammen funktioner, der gør det nemmere at nyde sit hjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Højtopløselige fotos og mere info:

Højtopløselige fotos fra Garant kan downloades på fdaylife.dk.

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, kontakter du blot marketingassistent Annette Sagen Kramer på tlf. 5084 7335 eller ask@inbogulve.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garant – eksperter i gardiner, gulve og tæpper

 

Indrømmet, du kan nok godt selv sy dine gardiner. Og lægge dit trægulv. Men bliver resultatet rigtig godt – og en kilde til glæde i mange år frem? Garant har Danmarks største udvalg af gardiner, tæpper og trægulve og et stort team af dygtige fagfolk over hele landet til at rådgive om netop disse produkter. Det er professionelle folk, der ved, hvad de taler om – så du får mere tid til det, DU synes er sjovt. 
Garant har været igennem – og er stadig – i gang med en relanceringsproces, og derfor vil du løbende bemærke små og store ændringer i din lokale Garant-butik. Se mere på Garant.nu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K