Pressemeddelelse

Pressemeddelelse 4. juni 2021
 
 
 
 
 
 
 
 

Street Weeks 2021 er skudt i gang

 
 
 
 

Mariagerfjord Kommunes egen videreudvikling af DGIs Street Attack, som satte fokus på gadeidrætten, startede stærkt i onsdags med næsten 70 unge besøgende igennem arrangementets varighed.

 
 
 
 
Foto5.jpg

Street Weeks første arrangement var street basket. Næsten 70 unge var forbi i løbet af de fire timer det varede.

 
 
 
 

Onsdag blev startskuddet på dette års Street Weeks, som kører i uge 22, 23 og 24. Det er gratis at deltage i arrangementerne og byder på Street Basket, Hockey, Street Art (graffiti) samt løbehjul, BMX og skate. Det bliver afviklet i Hadsund, Hobro og Arden.

 

Street Basket ved Ungdomsskolen i Hobro

Onsdag d. 2. juni blev første event med Street Basket afholdt i Hobro. Her var Ungdomsskoleinspektør Lars Otte Koefoed til stede.

»Vi fik en super start på Street Weeks. For det første var vi begunstiget af noget fantastisk vejr. Det har jo altid en betydning, når vi snakker udendørs aktiviteter. For det andet havde vi 60 - 70 unge igennem i løbet af de +4 timer, som arrangementet varede.«

 

Lars Otte Koefoed uddyber: »Vi havde fokus på basket, og de unge var med både indenfor og udenfor stregerne. Flere unge nød det sociale liv udenfor banen, mens andre med mere sved på panden løb inde på banen. Vi oplevede en god blanding af både piger og drenge - kendte som ukendte ansigter i forhold til os i Ungdomsskolen.«

 

Street Weeks er kommet godt fra land, og arrangørerne håber både vejret og de unge er klar de næste par uger til en masse gode timer med fokus på gadeidræt og fællesskab.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Maria Grønhøj Bisgaard

Kultur og Fritid

mabis@mariagerfjord.dk // 97113506

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mariagerfjord Kommune

Nordre Kajgade 1 | 9500 Hobro | Tlf: 97 11 30 00 | raadhus@mariagerfjord.dk

 
Social media icon Social media icon Social media icon