Pressemeddelelse
12. oktober 2016
 
 
 
 
 

Knauf ansætter to konsulenter inden for byggeteknisk rådgivning og lofter

 
 

Knauf A/S ansætter Simon Dagø som byggeteknisk konsulent

Knauf A/S ansætter Dan Hansen som loftkonsulent

 
 
 
 

Knauf A/S ansætter Simon Dagø som byggeteknisk konsulent

 

Simon Dagø er ansat som byggeteknisk konsulent i Knauf A/S.  Som byggeteknisk konsulent skal Simon bistå Knaufs kunder med teknisk ekspertise og sparring i Århus/Midtjylland. Simon har foruden sin uddannelse som tømrer og bygningskonstruktør stærke kompetencer og stor erfaring inden for salg. Simon kommer fra en stilling som ekstern salgskonsulent hos Wavin A/S.

 

Knauf A/S ansætter Dan Hansen som loftkonsulent

Dan Hansen er ansat som loftkonsulent i Knauf A/S, hvor ambitionerne med ansættelsen er, at imødekomme interessen for akustik. Dans primære opgave er derfor, at drive projektsalget af akustiske løsninger med hovedvægt på rådgivning af arkitekter og ingeniører på Sjælland. Foruden sin håndværksmæssige baggrund som tømrer har Dan stærke kompetencer og stor erfaring inden for salg. Dan kommer fra en stilling som entreprenør/forhandler konsulent hos Gyproc. 

 

Om Knauf:

Knauf A/S leverer totalløsninger til den danske byggebranche. Virksomhedens portefølje dækker over 75% af komponenterne til et byggeri, fra byggeplader, stålskeletter og facadekonstruktioner, til spartelprodukter og akustiklofter. Knauf A/S har gennem alle processer fokus på totaløkonomien og ønsker at skabe værdi for alle byggebranchens parter. Knauf A/S er en del af Knauf gruppen - en af verdens største producenter af byggematerialer med 220 produktionssteder og 26.500 medarbejdere i over 80 lande.

 
 
 
 
Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt Marketing Manager Tina Overvad Nykjær, Knauf A/S. Tlf. 9657 3000. Direkte: 9657 3164. Mail: overvad.tina@knauf.dk

 
Social media icon Social media icon Social media icon