Med Nordstjernes Marblelous-kollektion får du et nyt krydderi til samlingen, som kan gøre din indretning ekstravagant, luksuriøs og alt andet end letbenet.  

 
 
 
 
_MG_1984.JPG
 

Marblelous-nyhederne er mere end hverdagsobjekter, der løser funktionelle behov. De organiske og dragende former gør objekterne til skulpturer, som også egner sig til små og store tableauer. 
KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE I HØJ OPLØSNING   

 
 
 
 

Spice up din indretning  

Det uperfekte som ekstravagant krydderi 

 
 
 
 

I marmorens årer pulserer en historie om indisk kultur, lokalt håndværk og stolte traditioner. Ikke to af Nordstjernes Marblelous-fade eller -skåle er ens, og hvert objekt har sit sæt årer og forskelligheder, som viser det ekstravagante i det uperfekte. 

 

"I en verden hvor alt er strømlinet, hungrer vi efter det autentiske. Alt i Marblelous er håndlavet i Indien og derfor unikt. Formen på vores Curve- og Scallop-skåle er traditionelle indiske design, som jeg har oplevet på mine rejser i Asien. Det er hensigten, at de ikke skal være ens. De skal tværtimod være autentiske, uperfekte og dermed fulde af liv og historier," siger Henriette Bach, stifter og ejer af Nordstjerne.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alabaster: Hvidt guld 

Med Alabaster Tray får du funktionalitet og eksklusivitet i én bakke. Alabaster er en stenart, der minder om marmor, men som bliver helt hvid, hvis man koger den. Alabaster har ligesom marmor et net af synlige årer og lag, som dens bløde og organsiske form fremmer.

 

Bakken kan bruges til alt fra briller til fjernbetjeninger, og tingene, du lægger i bakken, kan ende med at blive en del af udsmykningen.  

 

Alabaster Tray fås i to størrelser 

30 x 14 x 2 cm, 999 kr.

20 x 10 x 2 cm, 499 kr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Download high res-billeder her  →
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Nordstjernes produkter til foto, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk

Alle billede kan downloades i høj opløsning på FRIDAYs imagebank, fdaylife.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K