Pressemeddelelse
1. juni 2021
 
 
 
 

Online infoaften på Sydjyllands største uddannelsesinstitution

 
 
 
 

Tirsdag den 15. juni kl. 16-18 er der hjælp at hente, hvis du står foran dit valg af uddannelse, men stadig er i tvivl om, hvad du skal kaste dig over. Der kan du nemlig besøge 13 professionsuddannelser til online infoaften hos UC SYD.

 
 
 
 
210223 UC-Syd_Aabent-hus_Uddannelser_Studiebyen_Esb_feb19_15.jpg
 
 
 
 

Da Corona-situationen stadig har sat en stopper for, at vi kan invitere en masse unge uddannelsessøgende på besøg på vores fire campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa, har vi valgt at invitere "indenfor" til et online arrangement på ucsyd.dk.

 

Selvom alt foregår online, kan man stadig møde vores uddannelser, høre oplæg og stille spørgsmål til studerende, vejledere og vores optagelsesteam. Vi har også lavet virtuelle rundvisninger på de forskellige campusser, så vores gæster kan opleve noget af stemningen på UC SYD hjemme bag skærmen.

 

Alle vores uddannelser holder oplæg om uddannelserne, og der er mulighed for at høre om flere forskellige uddannelser. Imellem oplæggene kan man tjekke ind og ud af forskellige virtuelle rum, hvor både studerende, undervisere og vejledere svarer på spørgsmål og fortæller om studielivet på UC SYD.

 

Arrangementet afholdes samme dag for alle vores uddannelser, og den 15. juni kan du høre mere om følgende uddannelser:

 

Administrationsbachelor, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, fysioterapeut, jordemoder, laborant, lærer, pædagog, skatteuddannelsen, socialrådgiver, sundhedsadministrativ koordinator og sygeplejerske.

 

Alle er velkommen til at "kigge" forbi og få svar på spørgsmål om UC SYD og vores uddannelser. Du kan finde hele programmet og deltage i arrangementet på: www.ucsyd.dk/besoeg-os

 

To nye uddannelser

Til vores virtuelle infomøde kan du også høre mere om vores to nye uddannelser. Det drejer sig om sundhedsadministrativ koordinator og trainee-læreruddannelsen.

 

Den sundhedsadministrative koordinatoruddannelse er en erstatning for lægesekretæruddannelsen, der skal imødekomme et mere komplekst sundhedsvæsen. Den udbydes på vores campus i Esbjerg med studiestart den 1. september i år.

 

Traineelæreruddannelsen er et samarbejde med Esbjerg Kommune, der sikrer de studerende en tæt kobling til praksis allerede mens de studerer. Som studerende på uddannelsen får man en 25 pct. ansættelse af en fuldtidsstilling på en folkeskole i Esbjerg kommune, hvor de får løn for de timer de underviser.

 
 
 
 
Kontaktinformation

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Lasse Lietzen Jensen, 7266 2533, llje@ucsyd.dk.

 
 
 
 

     

 
 
 
 

UC SYD - Degnevej 16 - 6705 Esbjerg Ø - Telefon 7266 2000 - ucsyd@ucsyd.dk

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon Social media icon