Pressemeddelelse 2. oktober 2019
 
 
 
 
 
 

Comwell Borupgaard er det bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne

 
 
 
 

Der var stor jubel i Cirkusbygningen i aftes, da Comwell Borupgaard vandt prisen for "Bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne" i forbindelse med uddelingen af Danish Travel Awards 2019. Comwell Hotels løb også med prisen for "Bedste hotel i Jylland", og var desuden i top tre i to yderligere kategorier. Vinderne ved prisuddelingen er fundet via Danmarkspanelet hos Epinion, hvor 2.600 danskere har afgivet deres stemmer.

 
 
 
 
 
 
 
 

Det var en både en stolt og beæret salgsdirektør i Comwell Hotels, Michael Hansen, der i aftes modtog den prestigefyldte branchepris på vegne af Comwell Borupgaard og Comwell Hotels.

 

Prisen for "Bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne" var en ny kategori under dette års uddeling. De to andre hoteller i top tre i denne kategori var Glostrup Park Hotel og Hotel Nyborg Strand.

 

Hotelchef på Comwell Borupgaard, Fabio Messina, tilskriver medarbejderne den store anerkendelse:
"Vi er ovenud lykkelige for at vinde endnu en flot pris. Det har været et år med mange flotte anerkendelser for Comwell Borupgaard. Det er uden tvivl vores medarbejders fortjeneste. De gør en forskel hver dag og er altid klar til at løbe de ekstra meter for vores gæster. Jeg kunne ikke være mere stolt af vores medarbejdere, og den indsats de gør. Denne pris er et stort skulderklap til dem alle sammen."

 

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger, som rummer både møde- og konferencefaciliteter, spaafdeling, 149 værelser, restaurant, bar og stor have.

 

Comwell dystede om flere priser

Comwell Hotels var nomineret i fire kategorier med hele syv hoteller samt for Bedste Hotelkæde. I alle fire kategorier var Comwell Hotels i top tre - og løb altså med hele to af priserne.

Danish Travel Awards blev afholdt i Wallmans i Cirkusbygningen i København. I år er det 24. gang, at priserne uddeles. I alt blev der uddelt 20 priser med over 400 kandidater.

 

Bag Danish Travel Awards står STANDBY.dk som arrangør, der støttes af et præsidium bestående af repræsentanter fra ANTOR (Association of National Tourist Office Representatives) i Danmark, BARiD (Board of Airlines Representatives in Denmark), Danish Business Travel Association, Danmarks Rejsebureau Forening, Dansk Brancheanalyse, Dansk Erhverv, HORESTA og RiD (Rejsearrangører i Danmark).

 

Vedhæftede foto er til fri redaktionelt brug. For yderligere information eller interview - kontakt venligst undertegnede.

 

Vedhæftede filer

Comwell Borupgaard er det bedste hotel på Sjælland, Fyn og øerne.docx
Comwell Borupgaard_Bedste hotel Sjælland, Fyn og Øerne_Danish Travel Awards 2019.jpg
Salgsdirektør, Michael Hansen, Danish Travel Awards 2019.jpg
 
 
 
 
Kontaktinformation

De bedste hilsener
Simon Verheij
PR- og kommunikationsansvarlig
Comwell Hotels
T. +45 3010 8244 / M. sive@comwell.dk

 
 
 
 

Om Comwell Hotels

Comwell Hotels er en dansk hotelkæde med hoteller i Danmark og Sverige. Comwell var de første til at introducere danskerne for et mødekoncept i 1969, dengang under navnet Scanticon, og i 1992 åbnede Comwell sit første spahotel i Danmark. Comwell driver i alt 14 hoteller i Danmark og 2 hoteller i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. Desuden samarbejder koncernen med BC Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen. Koncernen er dansk og hovedsageligt ejet af Nic Christiansen Invest. Læs mere om Comwell på comwell.com

 

 
 
 
 
Comwell Hotels
 
Social media icon Social media icon Social media icon Social media icon