Pressemeddelelse
16. august 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indstil en lokal kandidat til Lillebror Prisen 2019

 
 
 
 
 
 
 
 

Børnehjælpsdagen opfordrer alle til at indstille lokale kandidater, der fortjener Lillebror Prisen 2019 - og de medfølgende 50.000 kroner. 

 
 
 
 

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris går hvert år til en forening, en ildsjæl eller et velgørende projekt, der har gjort en ekstraordinær indsats for børn og unge i Danmark.

 

Det er Børnehjælpsdagens Priskomité, der udpeger de nominerede samt den endelige prismodtager. Det sker på baggrund af indstillinger fra offentligheden. Derfor har den danske hjælpeorganisation netop nu brug for input - fra alle dele af landet.
 

"Vi håber meget, at danskerne vil sende os nogle motiverede ord om et lokalt eller landsdækkende projekt, en forening eller andet initiativ, som de synes fortjener Lillebror Prisen", fortæller Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl.

 

25 år med Lillebror Prisen
Børnehjælpsdagens Lillebror Pris - og det flotte kontantbeløb - har siden 1993 skabt stor værdi for mange værdige prismodtagere, for eksempel Børnehuset SIV, intergrationsprojektet 'Mind Your Own Business' og rådgivningstilbuddet 'headpace'.

 

I 2018 gik prisen til organisationen 'Læs for Livet', som arbejder for at øge anbragte børn og unges læselyst samt adgang til litteratur i hverdagen. 

 

Fristen for indstillinger til Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2018 er 8. november 2018. Indstillinger skal sendes online på: www.bhd.dk/lillebror-prisen-indstilling

 
 
 

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGENS LILLEBROR PRIS

 

 • Børnehjælpsdagens Lillebror Pris bliver uddelt til en organisation, virksomhed, forening, initiativ eller et projekt, som i det forgangne år har ydet en indsats udover det sædvanlige for børn og unge i Danmark.
   
 • Indstiling af kandidater til Lillebror Prisen 2019 sker via et onlineskema på Børnehjælpsdagens hjemmeside: www.bhd.dk/lillebror-prisen-indstilling
   
 • Deadline for indstillinger til Lillebror Prisen 2019 er 8. november 2018, kl. 12.00.
   
 • Børnehjælpsdagens Priskomité udpeger herefter tre nominerede kanidater, som fra 1. februar 2019 vil blive præsenteret på www.bhd.dk, i pressen, de sociale medier m.m. Offentligheden kan udtrykke deres støtte til kandidaterne, f.eks. via likes og kommentarer på de sociale medier. 
   
 • Ud fra en samlet vurdering udpeger Børnehjælpsdagens Priskomité den endelige modtager af Lillebror Prisen 2019.
   
 • Modtageren af Lillebror Prisen offentliggøres i april 2019. Selve uddelingen af prisen finder sted på Københavns Rådhus, hvor prismodtageren får overdraget en Lillebror-statuette og 50.000 kroner.
   
 • Børnehjælpsdagen, der er en landsdækkende hjælpeorganisation, har uddelt Lillebror Prisen siden 1993. Læs mere på www.bhd.dk/lillebror-prisen

 

 
 
 

Vedhæftede filer

PRESSEFOTO-Lillebror-Prisen-statuette-2018-foto-Kim-Agersten.JPG
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski

Pressechef i Børnehjælpsdagen

D: 3530 9310 M: 2682 8923

sb@bhd.dk - www.bhd.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon