Bang & Olufsen udvider sportskollektion med et twist af sommer

    3. juni 2021

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beosound+Emerge+0008.png
 
 
 
 

Bang & Olufsen udvider sportskollektion
On-the-go produkter med et twist af sommer

 
 
 
 

Nu lancerer Bang & Olufsen deres sportskollektion bestående af Beosound A1 og Beoplay E8 Sport med et touch af blå, der står i flot kontrast til den sorte antracitfarve. De to produkter er særligt velegnede til træning og til at have med på farten. 

 
 
 
 
 
 

Beosound A1 er B&O's prisvindende trådløse Bluetooth-højttaler med retningsuafhængig 360 graders lyd. Derudover er den både IP67 støv- og vandtæt samt har op til 18 timers spilletid, hvilket gør den ideel som både hjemmehøjttaler, til at have med på farten og til træning - også udendørs på alle tider af året. Det runde design gør det ekstra nemt at tage Beosound A1 med i tasken til træning eller en tur i parken med vennerne.

 

Beosound A1 har multipoint-funktion, der gør det muligt at oprette forbindelse fra to telefoner og styre musikken. Derudover har den indbygget stemmeassisent (Alexa).   

Beosound+A1+2nd+Gen.+0198.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beoplay+E8+Sport+0067.png

Beoplay E8 Sport er trådløse in-ear sportshøretelefoner, der sikrer Bang & Olufsen Signature Sound - selv under de mest krævende vejrforhold. Høretelefoner skal sidde godt, og Beoplay E8 Sport er ingen undtagelse. De ergonomisk formede høretelefoner er lette, robuste og justerbare, og de leveres med et udvalg af silikoneørepropper og bløde finner, der sikrer, at de passer til lige præcis dine ører og er behagelige at have på.

 

De er IP57-certificerede, svedresistente og helt vandtætte ned til en meters dybde i 30 minutter.

En enkelt opladning giver dig op til 7 timers uafbrudt musik. Og med yderligere 3,5 opladninger fra det kompakte etui har de en samlet afspilningstid på helt op til 30 timer.

Med E8 Sport er det altså aldrig musikken, der afholder dig fra at nå dine mål. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beosound+A1+2nd+Gen.+0210.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tilgængelighed
Beosound A1 2nd Gen. og Beoplay E8 Sport i farven anthracite oxygen er tilgængelige fra d. 3. juni 2021 i Bang & Olufsens butikker og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på henholdsvis 2.000 DKK (A1) og 2.750 DKK (E8). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter til test eller foto, kontakt Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K