NYHEDER: Bæredygtig jul

August 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Man må jo godt pirre folks egen kreativitet" 

 
 
 
 
 

En vase, et bundt gran og byWirths nye 'byg-selv' ornamenter, Christmas Sticks, skaber stilfuld julestemning med personligt islæt. Pr. sæt fra DKK 175.     

 
 
 
 
 
 

byWirth lancerer serie af ornamenter, der opfordrer til kreativitet og inviterer til at med-designe. Nyt samarbejde mellem byWirth og designer Trine Find giver desuden mulighed for at nyde samlingen af julepynt hele december – år efter år.

 
 
 
 
 
 

Årets julenyheder fra byWirth giver dig rig mulighed for både at genbruge år efter år, forlænge julen og ikke mindst give designet dit helt personlige touch. Dermed tapper nyhederne perfekt ind i byWirths univers, hvor langtidsholdbart design sætter rammen, men du skaber dit eget udtryk.

 

Alt træ er naturligvis FSC-certificeret, hvilket betyder, at det er fra ansvarlig skovdrift, og et nyt træ bliver plantet, så snart ét bliver fældet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med tre størrelser er der nu mulighed for at lege med tableauer og en lille klynge af 2 eller flere træer i forskellige størrelser – nu i natur, olieret, røget eller sortlakeret. KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE I HIGHRES.

 
 
 
 

Minimalistens drømme-juletræ

Fra 2020 har byWirth overtaget salg og udvikling af Trine Finds populære Filigrantræ. Oprindeligt fik Trine Find ideen, da hun i 2007 skulle lave en pakkekalender til sin søn, men det blev hurtigt klart, at det bæredygtige design med sit nordiske og innovative formsprog åbnede en mulighed for en ny måde at forlænge julen på. Designets funktion og enkelthed var derfor en oplagt tilføjelse til byWirths øvrige kollektion:
"Jeg forestiller mig ikke, at folk bruger Filigrantræ som en erstatning for et rigtigt juletræ. Det er oplagt i stedet at have stående hele december – uden det drysser. De tre forskellige størrelser giver mulighed for at få julestemningen ind i alt fra begynderlejligheden til det større, etablerede hjem," siger Signe Wirth Engelund, stifter og designer i byWirth.

 

Sortimentet af Filigrantræ udvides i år med en medium version på 100 cm. 

 

Filigrantræ fås i sæbebehandlet eg, olieret eg, røget eg og sortlakeret eg

samt i tre størrelser:

Dia 37 x h 65: DKK 950

Dia 52 x h 100 cm: DKK 1.350

Dia 76 x h 165 cm: DKK 1.800

Når træet ikke er i brug, er det nemt at skille ad og pakke væk i den medfølgende stofpose og opbevare det på loftet eller bagerst i klædeskabet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas Sticks DKK 175 og Christimas Hang On fra DKK 50 på Filigrantræ i olieret eg, small DKK 950.

Design dit eget julepynt!

byWirths nye julekoncept Christmas Sticks er skabt ud fra et 'design it yourself'-koncept. Hver pakke indeholder 3-4 ornamenter, som du selv kombinerer på et af de to typer ophæng i messingfinish: det enkle ophæng med krog eller den særlige juletræslysholder, hvor ornamenterne fungerer som kontravægt under lyset. 

 

Ligesom byWirths øvrige ophæng,  Christmas Hang On, giver de tidsløse farver og klassiske former i foldet papir, kork og messing mulighed for at bruge ophængene året rundt – ikke blot til jul.

 

Er du ekstra 'krea', kan du endda supplere med egne ornamenter.

 

Christmas Sticks Candle, længde 21 cm, DKK 225

Christmas Sticks, længde 19,5 cm, DKK 175

Christmas Sticks Ornaments (ekstra sæt figurer), DKK 100

 
 
 
 
 

Christmas Sticks DKK 175 og Christmas Hang On fra DKK 50.

 

Christmas Sticks Candle DKK 225, Christmas Ornaments DKK 100 og Christmas Hang On DKK 70 på Filigrantræ i sort eg, medium DKK 1.350.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle highres fotos fra byWirth kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Karsten Keinicke på 60 830 230 eller karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 

Kom og rør ved vores nyheder

... sådan rigtigt, fysisk!

 

 

Efter flere måneder med 'touch and feel'-tørke er vi rigtig glade for at kunne give jer muligheden for at se og røre ved vores nyheder. Vi har lavet et samarbejde med en række andre spændende designbrands (bl.a. Simple Goods, L:A Bruket, Gimber og Studio About) og præsenterer det hele i en inspirerende popup-showroom.

 

The Organic Company Showroom

Rådmandsgade 10A, 1. sal

2200 Kbh N

3.-4. september kl. 10-18

 

Kig forbi og lad os kime lidt med byWirths moderne version af juleklokker 🌲🤶🏻

 

 

bywirth.com

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K