Pressemeddelelse
1. juni 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Husum eSport vinder Fortnite-titlen ved DM i esport

 
 
 
 
 

Husum eSport vandt lørdag eftermiddag Fortnite-titlen efter en tæt finale mod BES Riptides foran et tætpakket publikum ved DM i esport i ODEON, Odense.

 
 
 
 

I ni måneder har over 3.000 esport-spillere fordelt på mere end 500 hold fra hele landet hver uge kæmpet mod hinanden i YouSee eSportligaen. I dag skulle titlerne endelig fordeles ved DM i esport, der blev afholdt i ODEON, Odense.

 

For første gang i ligaens historie skulle der dystes Fortnite. Derfor var der særlig opmærksomhed på de fire spillere, fra henholdsvis Husum eSport og BES Riptides fra Blåvandshuk. Efter en tæt finaleserie, kommenteret af YouTuberne Robinsamse og Lasse Vestergaard, blev det sjællænderne der i sidste ende hev pokalen med hjem.

 

Om YouSee eSportligaen
YouSee eSportligaen er hele Danmarks esport-liga, hvor danskerne kan konkurrere i esport med og mod hinanden, og som hvert år kårer en Danmarksmester i esport. Bag eSportligaen står Esport Danmark, DGI, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen. YouSee eSportligaen drives af en almennyttig forening, hvis overskud går tilbage til esporten. Læs mere på www.eSportligaen.dk

 

Om Odense Kommune
Odense er i gang med en ambitiøs udvikling fra en stor dansk by til dansk storby. Investorer og entreprenører har tillid til byen, hvor byggerier skyder op i centrum, på havnen og ved campus. Odense er Nordeuropas største hub og økosystem for robotter, droner og teknologi - en position der skal fastholdes og udvikles. Det skal blandt andet ske via platformen The Road to Odense, som blev lanceret ved ESL Pro League Finals. På trto.co bliver muligheder for job, uddannelse og startups i Odense præsenteret.

 
 
 
 
Kontaktinformation

Hans Christian Hauerbach, YouSee eSportligaen, tlf. 29876605, presse@esportligaen.dk

 
 
 
 

Vedhæftede filer

Husum eSport.jpg