Less is more – også til jul

November 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nordisk jul

- helt enkel og bæredygtig! 

 
 
 
 
 

Et juletræ, der kan gå i arv, ornamenter, der kan pynte hele året, og lyseholdere, du kan bygge om og bygge på – sådan er danske byWirths vision om en jul, der er både smuk og bæredygtig. Filigrantræ fra DKK 950, Christmas Hang On-ornament fra DKK 50, Christmas Sticks Candle DKK 225

 
 
 
 
 
 

Nyd den enkle, veldesignede jul i selskab med byWirths fristende nyheder og veletablerede klassikere. Vi har samlet en håndfuld gode ideer til de fingernemme, de miljøbevidste og dem, der bekender sig til nordisk minimalisme.

 
 
 
 
 
 

Juletræet til den

miljøbevidste minimalist

Vi starter med det grundlæggende: Juletræet. Med Filigrantræ har du mulighed for at have fornemmelsen af et træ og samtidig få glæde af dine fineste ophæng og ornamenter hele december – uden at skulle bekymre dig om grannåle på hele stuegulvet. År efter år.

 

NYHED: byWirth fremstiller Filigrantræ i en FSC-certificeret version i massivt egetræ, og både kvalitet og design er i en klasse, der gør det til en juleklassiker, som kan gå i arv.

 

Filigrantræ fås i sæbebehandlet eg, olieret eg, røget eg og sortlakeret eg samt i tre størrelser:

Dia 37 x h 65: DKK 950

Dia 52 x h 100 cm: DKK 1.350

Dia 76 x h 165 cm: DKK 1.800

Når træet ikke er i brug, er det nemt at skille ad og pakke væk i den medfølgende stofpose, så du kan opbevare det på loftet eller bagerst i klædeskabet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas Stick Candle DKK 225, Christmas Ornaments DKK 100 og Christmas Hang On DKK 70 på Filigrantræ i sort eg, medium DKK 1.350.

 
 
 
 

Julepynt for de kreative

NYHED: byWirths nye julekoncept Christmas Sticks bygger og ombygger du selv. Hver pakke indeholder 3-4 ornamenter, som du selv kombinerer på et af de to typer ophæng i messingfinish: det enkle ophæng med krog eller den særlige juletræslysholder, hvor ornamenterne fungerer som kontravægt under lyset. 

 

Ligesom byWirths øvrige ophæng i serien Christmas Hang On giver de tidløse farver og klassiske former i foldet papir, kork og messing mulighed for at bruge ophængene året rundt – ikke blot til jul.

 

Er du ekstra 'krea' og fingernem, kan du endda supplere med egne ornamenter.

 

Christmas Sticks Candle, længde 21 cm, DKK 225

Christmas Sticks, længde 19,5 cm, DKK 175

Christmas Sticks Ornaments (ekstra sæt figurer), DKK 100

 
 
 
 
 
 
 

Og glem så ikke, at adventskransen sagtens kan genbruges: byWirth Belt 4 Candles i læder med plads til fire lys. Den anderledes adventskrans findes i natur og sort, og lysene kan efter jul udskiftes med små glasvaser til blomster. Vejl. udsalgspris DKK 450

 
 
 
 
 

Belt 4 Candles, længde 63 cm

DKK 450

 

Christmas Sticks, længde 19,5 cm

DKK 175

 

Christmas Hang On, Holly i eg

DKK 50

 
 
 
 

Nærmeste forhandler og webshop:

www.bywirth.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle highres fotos fra byWirth kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Karsten Keinicke på 60 830 230 eller karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K