HEIM
 

ILVA lancerer nyt digitalt presse- og showroom
Hent nemt billeder og information

 PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 9. maj 2023
 

 

ILVA lancerer ny medieplatform

 

 

Vidste du, at ILVA har indrettet danskernes hjem siden 1961? Dengang blev navnet til med brug af grundlæggeren og hans kones forbogstaver - Inger og Jørgen Linde. Gammel dame? Nej tværtimod. ILVA har pustet støvet af sig, og står stærkt, i et spændende og forandringsparat marked. Det unikke ILVA dna er præcis som det altid har været; opsigtsvækkende design og høj kvalitet til en god pris.

 

 

Køb og smid væk hører fortiden til og kravene til indretningen, ligger mere end nogensinde i det tidløse og holdbare design -  produceret i ansvarlige materialer og til en værdi, der er rimelig for alle. Alle værdier som passer godt til ILVAs fokus - dengang, nu og i fremtiden.

 

Nem tilgængelighed og synlig bredde

Vi lever af at vise vores design frem og med stolthed yde en høj service. Derfor har vi pr. 1. maj 2023, indgået et samarbejde med den digitale platform Vocast, som i fremtiden vil hoste vores digitale presse- og showroom.

 

Platformen opdateres løbende med aktuelle nyheder og tilhørende informationer om materialer, produktion og priser. Derudover er det nemt at downloade billeder i højtopløselige printformater.

 

LINK til ILVAs digitale showroom og imagebank
 

 
ILVA Vocast .jpg
 

 

Hvad siger en sofa om ambitioner og ansvar?

En hel del og hos ILVA rimer vores ambitioner på et markant og synligt ansvar. Senest i 2030 vil en ambitiøs bæredygtighedsstrategi være integreret i alle relevante hjørner af virksomhedens forretning.

 

Med høje ambitioner bidrager ILVA til, at vi bruger jordens ressourcer ansvarligt, mens vi målrettet arbejder for, at stadig flere af de materialer, der anvendes i vores design- og produktionsprocesser, kommer fra certificerede og ansvarlige kilder - bl.a. med FSC®-certificeret træ (FSC N001748), OEKO-TEX® STANDARD 100-tekstiler og Svanemærkede møbler. Et fokus, der betyder, at vi hele tiden stræber efter at øge antallet af produkter fremstillet af genbrugsmaterialer.

 

Jane Schmücker Høegh, Designchef hos ILVA, siger:

 

"Vores udgangspunkt er at designe kloge løsninger med den længst mulige levetid, og vi udforsker løbende mulighederne for at reducere forbruget af nye materialer og samtidig minimere vores produkters generelle miljøpåvirkning. Vi bliver inspireret af omverdenen og forsøger også at inspirere den anden vej, så vi sammen kan bidrage til en mere bæredygtig udvikling."

 
 
 
 
ILVA YDUM.jpg
 
 
 
 

Nyd sommeren og glæd dig til AW 2023


Inden længe løfter vi sløret for efterårets og vinterens mange nye farver, former, tekstiler og materialer i endnu en opsigtsvækkende kollektion, fyldt med spændende nyheder og innovativt design.

 

Vi holder dig løbende orienteret, med et skarpt nyhedsflow og deling af links, til vores digitale showroom. Har du behov for vores hjælp - udlån, info om produktion, materialer eller priser - så hører vi gerne fra dig.

 

 
 
 


Besøg ILVA i vores nye digitale presse- og showroom.

 

For yderligere information, udlån til foto, m.m. 
presse@ilva.dk //+45 52183060

 

 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
 

 

ILVA gør det nemt at indrette med design i god kvalitet,
som forvandler en bolig til dit hjem.

 

 
Afmeld // Jeg ønsker ikke PR-nyheder fra ILVA