Pressemeddelelse
9. maj 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derfor bliver den justerbare bageramme dit nye yndlingsbageredskab

 
 
 
 

Den nye Blomsterbergs Bageramme er justerbar, og den lille detalje betyder, at bagerammens funktionalitet øges betydeligt.

 
 
 
 
 
 
 
 

At rammen er justerbar gør, at anvendelsesmulighederne bliver betydelig flere sammenlignet med en fast bageform, og som med ethvert andet køkkenredskab er det noget, som Mette Blomsterberg sætter stor pris på. Hun er nemlig vild med redskaber, der ikke blot kan udføre ét stykke ´arbejde´:

 

´Jeg bruger den både til at bage et stort foccaciabrød, store eller små moussekager, chokoladekager, gulerodskager og alt muligt andet´ Mette Blomsterberg

 
 
 
 

Blomsterbergs Bageramme kan indstilles fra 18 x 25 cm op til 34 x 53 cm, vejl. kr. 149,95

 
 
 
 

Mette Blomsterbergs tips til anvendelse af bagerammen:

 

´Stil formen på en plade der kan være i din fryser, dit køleskab eller ovn - alt efter hvad du ønsker at bruge bagerammen til. Når du har fundet den rette størrelse, lægger du et stort stykke folie/sølvpapir i bunden af formen, som du så folder op om ydersiden af bagerammen. Dette sikrer, at mousse og dej ikke flyder ud af formen. Du kan evt. fastgøre siderne med tape eller metalklemmer, hvis det er nødvendigt.

 

Husk at smøre form og folie ved bagning og kom gerne kageplast i siderne, hvis du støber en moussekage eller lignende ... og ellers er der bare at sige: Go´ fornøjelse´ Mette Blomsterberg

 

 
 
 
 
Kontaktinformation

Malene Yding, PR - Tlf.: +45 21 57 37 67 Mail: may@fh-as.dk
Mette Østergaard Gudiksen, Social Media - Tlf.: +45 88 16 76 54 Mail: mgu@fh-as.dk

 

metteblomsterberg.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

F&H of Scandinavia A/S - Gl. Skivevej 70 - DK-8800 Viborg - Tel: +45 8928 1300 - E-mail: info@fh-as.dk

 
Social media icon Social media icon Social media icon