Gulvinspiration fra Forbo

Juni 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klæd gulvet på med personlighed

 
 
 
 

De store, åbne gulvflader er en fantastisk mulighed for at give hjemmets rum karakter og identitet – en mulighed, vi alt for sjældent udnytter. Med linoleumsfliser kan du imidlertid let gøre dit gulv både farverigt og funktionelt på den bæredygtige måde. 

 
 
 
 
 

Forbo Marmoleum Click. Fliser i Rosemary Green og Silver Shadow skaber ro, harmoni og lidt tiltrængt spræl i det hvide standardkøkken.

 
 
 
 

Naturens farver giver harmoni

Et linoleumsgulv som Marmoleum Click fra Forbo er den mest bæredygtige og genanvendelige gulvløsning på markedet – hele 72% af råmaterialerne er fornybare, og 97% er naturlige råvarer som træ, linolie og harpiks. Derfor er gulvet også både Svanemærket og CO2-neutralt – og derfor giver det ekstra meget mening at bruge linoleum til at skabe et lyst og venligt miljø præget af naturens egne farvenuancer.

 

Marmoleum Click fås i hele 23 farver og tre forskellige størrelser fliser, så det er bare om at kaste sig over tegnebrættet og skabe sin helt egen stil.

 

På billederne er der lagt Marmoleum Click i to nuancer: Silver Shadow og Rosemary Green. Fliserne er lagt direkte på et plant gulv, og for at give mest mulig robusthed er fliserne på 30 x 30 cm. lagt i forbandt. Det rytmiske skifte imellem lyse og mørke fliser giver gulvet et spændende mønster – og farvekombinationen sørger for, at indtrykket er roligt og harmonisk.

 
 
 
 

Bring balance i tingene

Gulvets støvede, grønne nuancer er kombineret med rosa og terrakotta på stole og accessories. Farver, der ligger så langt fra hinanden, kaldes komplementærfarver, og de har det med at bringe hinanden i balance; de klæder hinanden og skaber spil i rummet.

 
 

Forbo Marmoleum Click, linoleumsfliser 30 x 30 cm med smart klik-system, der gør montering let. DKK 409 pr. kvm. (vejl.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blå skaber ro og orden

Det er lidt som at gå på havet, og den blå farve har en fantastisk evne til at skabe ro og orden. Her er køkkengulvet dækket med fliser fra Forbo Marmoleum Click i farven Petrol.

 

Den blå farve giver rummet et helt andet, lidt strammere udtryk – nogle ville måske kalde det mere maskulint. Den blå farve gør sit, og enkelheden ved at dække gulvet med én farve gør resten.

 

Resultatet er et ægte 'madværksted' med fokus på enkelhed og rene kontraster.

 

Forbo Marmoleum Click i farven Petrol. Linoleumsfliser 30 x 30 cm med smart klik-system, der gør montering let. DKK 409 pr. kvm. (lejl.)

 

 

 

 
 
 
 

Smukt og funktionelt naturgulv

 

Forbo har lavet linoleum i over 150 år og er verdens førende producent af det bæredygtige materiale. Linoleum er muligvis verdens sundeste gulv, da det næsten udelukkende består af naturlige ingredienser. 97 procent af linoleum er lavet af linolie, der udvindes af hørfrøplanten, harpiks, kalkstensmel, træmel og miljøvenlige farvepigmenter.

 

Linoleum har yderligere den fordel, at det er naturligt anticeptisk, let at holde rent og behageligt at gå og stå på. Forbos linoleumsgulve er de eneste i verden, der både er Svanemærkede og CO2-neutrale.


Se mere på forbo-flooring.dk

 
 
 
 

 

 

Kontaktinfo
For yderligere information, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark, Anne-Mette Holm, på tlf. 4025 5476 eller anne-mette.holm@forbo.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K