Pressemeddelelse 8. november 2022
 
 
 
 

Mord på bestilling

 
 
 
 

Mariagerfjord Bibliotekerne åbner tirsdag d. 29. november dørene til salen i Hadsund Kulturcenter til et krimiforedrag, som du ikke tør fortælle dine fjender om. For kl. 19 kommer de fire krimiforfattere Søren Hammer og Lotte Hammer, Lisbeth Zorning og Mikael Lindholm sammen med virkelighedens retsmediciner, Jørgen Lange.

 
 
 
 
skærm.png
 
 
 
 

Kom med ind i krimiforfatternes værksted

Der bliver talt om udtænkningen af overraskende plots, grumme drab og snedig efterforskning blandt de besøgende krimiforfattere sammen med retsmedicineren.

 

Aftenens foredrag består af to dele:

Del 1: Mysteriet om det fascinerende drab. Her skal vi omkring, hvorfor vi læsere er fascineret af ondskab og kriminalitet - ja, ligefrem trygge ved at have det liggende på natbordet? Hvad med forfatterne? Er de bare afstumpede pushere af blodige drab - eller har de mere på hjertet? Må krimier egentlig bruges til at sætte spot på tidsaktuelle emner og social uretfærdighed eller skal den 'bare' være god underholdning?

 

I del 2: Myten om det perfekte mord bevæger vi os over i virkeligheden og hører om, hvordan ser virkelighedens drab ud for retsmedicineren, når ofrene skal obduceres? Matcher virkeligheden med krimiernes verden? Måske er det ikke så nemt hverken at slå ihjel eller skjule en forbrydelse, som man kunne tro?

 

En aften for krimielskere

Vil du også være med, når retsmedicineren og krimiforfatterne diskuterer og dissekerer planlagte drab og snedige plots sammen med publikum? Så kan du sikre dig din billet via Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside: www.mariagerfjordbibliotekerne.dk til 100.-

 
 
 
 
Kontaktinformation

Lena Elise Borup Green

Telefon: 2119 4985

E-mail: lenag@mariagerfjord.dk