Nordisk charme i hjemmets uderum 

Juni 2021

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Blød overgang mellem inde og ude:

Udeliv

 
 
 
 
bywirth-r1.jpg
 

byWirths nordiske stil kan med fordel bruges både inde og ude. Her giver 'Rack', 'Double Loop' og 'Wall Belt' overblik og orden på væggen i udekøkkenet med enkele og stilfulde opbevaringsløsninger. 
KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE I HIGHRES.

 
 
 
 
 
 

Der er ingen grund til at gå på kompromis med indretningen af hjemmets uderum. Ved at vælge elementer, der både kan bruges inde og ude, sikrer du en harmonisk overgang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hjemmets uderum bliver i stigende grad set som en forlængelse af den del af hjemmet, der er under tag, og vi søger i højere grad mod løsninger, der kan binde ude og inde sammen. Ved at vælge naturlige materialer som massivt egetræ og råt kernelæder kombineret med afstemte farver er det muligt at både fremhæve og skabe kontrast til uderummets organiske udtryk.

 

byWirths tidsløse produkter er skabt ud fra en filosofi om, at hvert enkelt design skal kunne mere, end hvad du først forventer. Det er derfor oplagt at gentænke de forskellige elementers funktion og undersøge nye muligheder og anvendelser. Med byWirths karakteristiske varme, naturlige materialer fungerer flere elementer som det perfekte bindeled mellem inde og ude.

 

Med det omskiftelige danske vejr anbefales det at lade produkterne hænge under et udhæng for at undgå slid fra vind og vejr, så produkterne fra byWirth får mulighed for at ældes med ynde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bywirth-Rack4Dot-smoked-40.jpg

Knagerækken er et musthave både inde og ude. Brug byWirths 'Rack' i udekøkkenet til at holde styr på alle de vigtigste ting, så du er klar til sommerens måltider i det grønne. 

 

'Rack' er ægte håndværk fremstillet i eg og kernelæder, der understreger den varme, nordiske stil, som kendetegner byWirth. 

 

'Rack' fås i to størrelser og er tilgængelig i natur, røget eg og sortlakeret eg. 

Vejl. udsalgspris DKK 850.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Køkkenrulleholderen er essentiel i alle dele af hjemmet, og uderummet er ingen undtagelse. 'Hands On' er udført i massivt, skandinavisk egetræ med tilhørende strop i kernelæder, der på praktisk vis holder papiret på plads trods det lunefulde danske sommervejr. 

 

Desuden kan stroppen også bruges til at snuppe byWirths 'Hands On' med rundt både inde og ude. 

 

'Hands On' er tilgængelig i natur, røget eg, oliebehandlet og sortlakeret eg. 

Vejl. udsalgspris DKK 375.

bywirth_handson_smoked_02.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bywirth-DoubleLoop-smoked-26.jpg

'Double Loop' giver anledning til utrolig mange brugsmuligheder. Den funktionelle knage er fremstillet i massivt eg med to remme i kernelæder, der skaber et tidsløst udtryk. Brug den for eksempel i udekøkkenet til at sikre, at viskestykke og håndklæde altid er indenfor rækkevidde.

 

Samtidig har 'Double Loop' den smarte detalje, at knoppen præcis er lang nok til at bruge som knage. 

 

'Double Loop' er tilgængelig i natur, røget eg og sortlakeret eg. 

Vejl. udsalgspris DKK 315.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Wall Belt' fra byWirth giver mulighed for kreative ophængninger både inde og ude. Den smarte læderstrop er fleksibel og passer til potter i flere størrelser. Brug den til ophæng af sommerens krydderurter, farverige potteplanter eller blot en krukke til at holde styr på alt fra proptrækkeren til skeer og grilltænger. 

 

'Wall Belt' kan nemt justeres, så den kan tilpasses til ethvert behov. Læderstroppen er skabt i kernelæder, der sikrer, at 'Wall Belt' fremstår smukt og med tiden vil udvikle en charmerende patina. 

 

'Wall Belt' er tilgængelig i natur. 

Vejl. udsalgspris DKK 280.

bywirth_flowerpotstrap_02_rgb.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nærmeste forhandler og webshop:

www.bywirth.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle highres fotos fra byWirth kan downloades på fdaylife.dk,

eller simpelthen ved at klikke på billederne i denne pressemeddelelse.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Karsten Keinicke på 60 830 230 eller karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K