Pressemeddelelse

December 2019

 
 
 
 
 
 
 
 

EN STOL, DER IKKE ER TIL ALLE

 
 
 
 

-  Sædet på MG 101 bliver håndpudset mellem fire og seks timer,
før Malte Gormsen er tilfreds med resultatet.

 
 
 
 

Det er en grundlæggende egenskab i mennesket, at vi gerne vil falde ind, ligne de andre og være som de fleste. Til alle, der har det på den måde, er der en overvældende mængde møbler i verden - ikke mindst spisebordsstole.

 

Men har man det lige modsat og vil gerne være unik, skille sig ud og vække opmærksomhed, kan det være svært at finde et møbel der passer. Det er til alle, der føler sådan, Malte Gormsen i samarbejde med Space Copenhagen har skabt en spisebordsstol.

 

MG 101 er et ønske om at udforme et møbel, som beskriver et møde mellem det rå og det blide: korpus i massivt egetræ og sprosser i bruneret messing balanceret med en afdæmpet farveskala. Understellet er næsten spinkelt i forhold til overdelen, hvor især kopstykket er markant, og tilsammen skaber det en stol, der er helt sin egen.

 

Produktionen af MG 101 er bogstavelig talt lagt
i hænderne på de erfarne møbelsnedkere på Malte Gormsens Møbelsnedkeri, som bruger timer på at få et helt perfekte resultat - hver gang. For eksempel bliver sædet på MG 101 håndpudset med sandpapir mellem fire og
seks timer, før Malte Gormsen er tilfreds
og godkender resultatet.

Farverne på MG 101 er et kapitel for sig selv, som Malte Gormsen og hans medarbejdere har brugt år på at udvikle sammen med Space Copenhagen.

 

Ved at arbejde med egetræets naturlige egenskaber, har de skabt en metode, der giver en luftig farveskala, hvor træet får lov at træde frem i egen ret. 

 

MG 101 fås i farverne Dark Nature og Grey Nature. Hver eneste stol bliver dog lavet på bestilling, og det betyder, at man kan vælge en anden farve efter eget valg - så længe Malte Gormsen er med på ideen. 

 

Integritet er nemlig en vigtig del af Malte Gormsens DNA, og han lægger stor vægt på,
at han kan stå inde for alt, der bliver sendt ud fra værkstedet. Det gælder både kvalitet, materialer og udtryk.

 

Af samme grund bliver MG 101 kun solgt fra Malte Gormsens eget showroom, hvor Malte Gormsen selv står for fremvisningen. Hvert møbel har en historie, og Malte Gormsen insisterer på at fortælle den.

 

Det er summen af alt dette, der gør MG 101 til et møbel, der ikke er for alle - men til dem, der ikke vil være som alle andre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Spisebordsstol - MG 101

Design: Space Copenhagen
H 83,7
 x B 50,5 x D 51,6 cm
16.500 kr.

Hynde i tekstil eller læder: 900 kr.

 
DOWNLOAD FOTO 
 
 
 

Forhandles eksklusivt af MALTE GORMSEN, Hørkær 34, 2730 Herlev,
mail@maltegormsen.dk, tlf. +45 3254 8283.

 

For yderligere information, interview eller produkter til styling kontakt
Kommunikationsrådgiver Jakob L. Falhof,

jakob@fday.dk, +45 52244124

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K