Hardy - funktion og modige farver
April 2019

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hardy Limited Edition loungestol designet af designduoen Says Who, her vist i limited edition i stoffet Bird. Hardy matcher et ekspressivt mønster med bløde, komfortable former og et minimalistisk, elegant understel. En loungestol med personlighed.

Hardy Limited Edition kan købes i en begrænset periode polstret i Bird eller Miami.

DKK 2.499

 
 
 
 
 
 

Farverige nyheder fra Sofakompagniet
Bekend møbelkulør:

Den personlige indretning

er både modig og legesyg

 
 
 
 

"De grå toner er for alvor falmet, og to minutters surfing på Instagram og Pinterest afslører, at modige farver og legesyge former boomer.

Vi elsker møbler, der giver et smil på læben - for eksempel vores lænestol, Hardy, der har fået nyt, sprælsk look med farver og blomster."

Line Nevers Krabbenhøft, Head of Design, Sofakompagniet

 
 
 
 
 
 

Alle junglens planter, fugle og blomster – loungestolen Hardy er i den grad sprunget ud i to nye Limited Edition-versioner. Stoffet Bird har et vildt og farverigt motiv hentet fra smukke, gamle håndmalede botanik-plancher.

 

Den komfortable loungestol har allerede masser af personlighed med sine bløde, runde, polstrede former og enkle understel i metal, men Bird-stoffet giver ekstra sommer-pang og wow til en stol, der allerede er højt elsket i Sofakompagniets sortiment. Farverne veksler mellem petrol, lysegrøn og blå med blomster og en eksotisk paradisfugl i gyldne toner. 

 

Du kan også vælge Hardy Limited Edition i stoffet Miami, et eklektisk mønster af palmeblade og eksotiske paradisfugleblomster i saftige petrol-grønne og coral nuancer med klare 80'er referencer.

 
 
 
 
 

Hardy Limited Edition kan købes i en begrænset periode polstret i mønstret Miami.

DKK 2.499

 

Hardy Limited Edition kan købes i en begrænset periode polstret i mønstret Bird.

DKK 2.499

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Husk, at Sofakompagniet meget gerne hjælper med udlån til foto & styling.

Find alle nyhederne i Sofakompagniets imagebank – eller skriv til os, hvis der er noget særligt, du søger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For udlån, produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

Vi kan ikke trylle, men vil altid gerne prøve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Møbelbranchens pionerer

 

Christian og Cathrine Rudolph tog et ordentligt tigerspring ind i fremtiden, da de i 2012 etablerede Sofakompagniet: En møbelbutik, der sælger eget design online.

På få år er Sofakompagniet blevet en af mastodonterne i den danske møbelbranche. Med et banebrydende og enkelt koncept har den danske møbelproducent etableret sig solidt internationalt med 22 showrooms verden over, fra Norge til Sydafrika.

 

Konceptet er helt enkelt: Du bestiller din sofa online og får den leveret direkte til døren fra Sofakompagniets egen fabrik i Vietnam. Det sparer dig for fordyrende mellemled og gør, at Sofakompagniet kan reagere meget hurtigere på trends etc. – meget lig modeindustrien.

"Jeg er lykkelig for at have lavet noget, folk tager til sig. Vores design skal ikke stå på MoMA, men bruges af rigtige mennesker i rigtige hjem," siger medstifter og Business Advisor, Christian Rudolph.

 

Se mere på Sofakompagniet.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K