Pressemeddelelse

September 2019

 
 
 
 
 
 
 
 

EN BÆNK MED DET HELE

 
 
 
 

MG 103 er en eksklusiv bænk til entreen, soveværelset eller hvor man har brug for et sted at sætte sig for at tage sko på, lægge et stykke tøj eller anbringe et sengetæppe.

 
 
 
 

MEG 103 er en del af den eksklusive HOLMEN-serie fra Malte Gormsen ApS, som både i formsprog, kvalitet og finish stikker ud fra alt andet, man ser på det danske marked.

 

MG 103 er oprindelig skabt til Great Northern Golf & Spa, men er nu endelig blevet tilgængelig for alle. MG 103 er tænkt som et møbel, der skal stå for enden af sengen, til at lægge et sengetæppe på om natten eller til at lægge det tøj frem, man skal bruge næste dag.

 

Bænken kan naturligvis også anvendes som fx praktisk møbel i entreen, dekorativt element i en lang gang eller ekstra siddeplads i stuen.

Som det gælder alle møbler fra Malte Gormsen ApS, er kvalitet og håndværk omdrejnings-punktet for MG 103.

 

Træet er specielt udvalgt dansk egetræ og det brunerede metalarbejde er udført af en gørtler, som er tilknyttet Malte Gormsens snedkerværksted i Herlev.

 

Det er her, alt træarbejde udføres på et moderne værksted men i respekt for gamle håndværksmetoder. Hos Malte Gormsen bliver overfladerne pudset i hånden, alle overflader påført med håndkraft og møblerne samlet på værkstedet.

 
 
 
 

MG 103 HOLMEN

Design: Space Copenhagen

Materialer: Eg og bruneret metal

Farver: Dark Nature, Grey Nature, White Nature.

Vejl. udsalgspris: 10.500 kr

 
DOWNLOAD FOTO 
 
 
 

Forhandles eksklusivt af MALTE GORMSEN, Hørkær 34, 2730 Herlev,
mail@maltegormsen.dk, tlf. +45 3254 8283.

 

For yderligere information, interview eller produkter til styling kontakt
Kommunikationsrådgiver Jakob L. Falhof,

jakob@fday.dk, +45 52244124

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K