Pressemeddelelse
5. september 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Børnehjælpsdagen relancerer Julelotteriet til gavn for lokale skoleklasser og foreninger

 
 
 
 
 
 
 
 

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 er åben for tilmeldinger. I år kan de lokale foreninger og klasser få glæde af en højere kontant fortjeneste.

 
 
 
 

En opgørelse fra sidste års salg af Julelodder viser, at skoleklasser, klubber og foreninger over hele Danmark samlet set tjente lidt over 2 millioner kroner ved at sælge de velgørende skrabelodder fra Børnehjælpsdagen.

 

SE STATISTIK OVER DET LOKALE SALG I JULELOTTERIET 2017

 

Nu har hjælpeorganisationen relanceret Julelotteriet på en lang række områder - først og fremmest ved at give sælgerne en højere kontant fortjeneste.

 

Klasserne og foreningerne kan tjene 12 kroner, hvis de sælger alle deres bestilte lodder. Vælger de at returnere lodder, er fortjenesten på 10 kroner pr. lod. Tidligere år har sælgerne fået 8,50 kroner pr. solgt lod, så der er altså tale om en markant stigning i det kontante provenú.

 

Selve Juleloddet sælges nu for 25 kroner og er desuden opgraderet med et flot design samt en ekstra funktion: Det kan anvendes som et 'Til og Fra'-kort.

 

Overskuddet fra salget går som altid til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge, der bor i plejefamilie eller børnehjem i hele Danmark.

 

SE STATISTISK OVER ANTAL AF ANBRAGTE BØRN OG UNGE PR. KOMMUNE

 

Tilmeldingen sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier og er åben nu og i hele salgsperioden (31.okober - 24.december). Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.

 
 
 

BILLEDTEKSTER:

PRESSEFOTO 1 + 2: Børn og unge fra skoler og foreninger over hele landet kan igen i år tjene gode penge med Børnehjælpsdagens Julelotteri. Foto: Kim Agersten.

PRESSEFOTO 3: Børnehjælspdagens relancerede Julelod er i handlen fra 31. oktober 2018.

 
 
 

Vedhæftede filer

PRESSEFOTO_1_Børnehjælpsdagens_Julelotteri_2018_vandret.jpg
PRESSEFOTO_2_Børnehjælpsdagens-Julelotteri_2018_lodret.jpg
PRESSEFOTO_3_Relanceret_Julelod_Børnehjælpsdagen_forside.pdf
 
 
 

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGENS JULELOTTERI

  • Julelotteriet bliver solgt i perioden 31. oktober - 24. december 2018 af børn og unge, der er tilknyttet en fritidsforening, idrætsklub eller skoleklasse.
  • Et Julelod sælges for 25 kroner, heraf går op til 12 kroner til foreningen, klubben eller klassen, der typisk øremærker pengene til udstyr eller aktiviteter.
  • Overskuddet fra salget af lodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.
  • Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999.
     

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges personlige og sociale kompetencer gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.

 

Sidste år fik 9.671 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

 

Børnehjælpsdagen har fokus på at inddrage børn og unge fra traditionelle familier i det velgørende arbejde efter konceptet "børn hjælper børn". Det sker blandt andet gennem Julelotteriet, Lillebror Lotteriet og projekt 'Ungdomsværn'.

 

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sylvia Emilia Blazejowski

Pressechef i Børnehjælpsdagen

D: 3530 9310 M: 2682 8923

sb@bhd.dk - www.bhd.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon