Badeværelse med spa-følelse

13. november 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Store Mirage-klinker fra Garant med lille fuge får badeværelset til at syne større og gør rummet lettere at vedligeholde. Klik på billedet for at hente det i højtopløseligt format. 

 
 
 
 

Første skridt på vejen mod drømmebadeværelset?

Vælg de rigtige fliser!

 
 
 
 

Hos Garant ved man, hvordan en flise skal skæres og lægges. Med et kæmpe udvalg af fliser i topkvalitet findes her noget til enhver drøm om det personlige badeværelse. Et sted, hvor du har lyst til blive på i flere timer, mens du forkæler dig selv. Fliserne fra Garant produceres af italienske Mirage, der er en af verdens bedste fliseleverandører. De skiller sig blandt andet ud ved at forene italiensk håndværk og skandinavisk design – det betyder, at fliserne passer perfekt ind i den luksuriøse, skandinaviske spa-stil, som er så populær lige nu.

 

 
 
 
 
 
 
 

Lyse fliser på et lille badeværelse skaber en større rumfornemmelse. 

Store fliser, store fordele

 

Store fliser er blevet danskernes foretrukne valg til badeværelset. De ser ikke bare godt ud – der følger også en række praktiske fordele med valget.

Hos Garant har mange års erfaring med at forhandle fliser. Her oplever man i øjeblikket høj efterspørgsel på store fliser til badeværelset.

Produktchef hos Garant, Christian Milán, giver tre gode grunde til at vælge store fliser til toilet og bad: 

 

1. Større rumfornemmelse

Med store fliser kan du få et lille rum til at virke større, fordi ubrudte overflader i små rum får vægge til at virke både længere og højere. Hvis du tilmed vælger store fliser i lysere nuancer på væggene, vil du også få effekten af en øget rumfornemmelse.

 

2. Store flader er lettere at rengøre

Vælger du at skære ned på antallet af fliser og på tykkelsen af fugerne mellem dem, vil du få et rum, der er markant lettere at gøre rent.

 

3. Skab harmoni med store gulvfliser

Det er en god idé at vælge gulvfliser, der som minimum er samme størrelse, men gerne et nummer større, end vægfliserne. Det skaber den bedste harmoni i rummet.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med fuger, der nærmest ligner tynde streger, får dit badeværelset et eksklusivt præg. Mirage-fliser fra Garant. Klik på billedet for at hente det i højtopløseligt format. 

 
 
 
 
 
 

Højtopløselige fotos og mere info:

Højtopløselige fotos fra Garant kan downloades på fdaylife.dk.

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for produkter eller billeder fra Garant til styling, foto eller anden form for samarbejde, kontakter du blot marketingassistent Lisbet Dahl Thomsen på tlf. 5084 7324 eller ldt@inbogulve.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garant – eksperter i fliser og gulve

 

Garant har Danmarks største udvalg af gulve, fliser, gardiner og tæpper og et stort team af dygtige fagfolk over hele landet til at rådgive om netop disse produkter. Det er professionelle folk, der ved, hvad de taler om – så du får mere tid til det, DU synes er sjovt - at skabe dit eget personlige udtryk i dit hjem.


Garant har været igennem – og er stadig – i gang med en relanceringsproces, og derfor vil du løbende bemærke små og store ændringer i din lokale Garant-butik. Se mere på Garant.nu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K