Et ekstra pift af dekadence

B&O lancerer Beoplay HX med gyldne detaljer

 
 
 
 

B&O er verdenskendte for deres unikke design, og nu skruer de op for elegancen med en særlig udgave af deres populære hovedtelefoner i den eksklusive nuance Gold Tone med gyldne detaljer, der udstråler lys, varme og eksklusivitet.
Også syv andre design fås i den varme nuance i en særlig Holiday Collection.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beoplay HX 0185.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se hele Holiday Collection her:

 
 
 
 
Beosound%20A1%202nd%20Gen.%200230.png
 
 
 
 

En af Bang & Olufsens mest ikoniske højttalere er Beosound A1 2. gen, der pynter alle rum med dens gyldne nuance – uanset om den er liggende eller hængende. Højttaleren har en spilletid på op til 48 timer, stemmeassistent og en fyldig lyd, der overrasker på trods af sin størrelse. 

 

Vejl. udsalgspris: 2.399 DKK.

 

 
Hent billeder af Beosound A1 2. gen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beoplay%20A9%204th%20Gen.%200003.png
 

Beoplay A9's prisvindende design har ikke ændret sig siden lanceringen i 2012. Højttaleren kan stå på tre ben af træ eller monteres på væggen, så ethvert boligareal kan fyldes med rig og rummelig lyd. I Gold Tone-modellen er kanten på højttaleren en smuk guld farve, der giver et eksklusivt look. 

 

Vejl. udsalgspris 24.990 DKK.

 

 
 
 
 

På trods af sin slanke silhuet giver Beosound Emerge en overraskende fyldig og kraftfuld lydoplevelse. Højttaleren er designet i samarbejde med Benjamin Hubert fra det London-baserede designbureau LAYER og kan indgå i multiroom-opsætning og dermed spille sammen med øvrige højttalere i hjemmet.

 

Vejl. udsalgspris 5.599 DKK.

 

 
Hent billeder af Beosound Emerge her 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pris og tilgængelighed

Alle Bang og Olufsens produkter i Gold Tone kan købes på bang-olufsen.com, hos udvalgte forhandlere samt i Bang & Olufsen-butikker.

 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter, kontakt Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk.
Highres billeder af hele Bang & Olufsens kollektion kan hentes på dette link eller via FRIDAYs imagebank fdaylife.dk.

 
 
 
 
FRIDAY logo NYT orange.jpg
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4.+5. sal  - 1260 København K