Kvik Veda Touch:

Minimalistisk design i genanvendte materialer

 
 
 
 
Veda-Touch_main_green_kitchen_kvik-2.jpg
 

Veda Touch Green. Vejledende udsalgspris DKK. 18.092 inkl skabe, sokkel og bordplade, ekskl. vask, armatur og hvidevarerntering.

 
 
 
 
 
 

Kvik udvider designserien Veda, hvor minimalisme og genanvendelighed kombineres til et smukt og tidløst køkken, hvor fokus på design og materialer er perfektioneret til en overraskende lav pris.  

 
 
 
 
 
 

Minimalisme er stadig relevant

Minimalismen vinder fortsat frem i vores hjem, og less is more er mere relevant end nogensinde før. Ønsket om at undgå spild og impulskøb og i stedet købe minimalistisk, tidløst design, der holder længere end til den næste nye trend, bliver endnu mere vigtigt – også når køkkenet skal udskiftes.

 

Veda Touch er skabt på baggrund af ønsket om at skabe et fortsat mere minimalistisk hjem. Derfor er alle overflødige elementer fjernet fra Veda Touch, så det fremstår helt enkelt og rent og repræsenterer tidløst dansk design, når det er bedst.

 

99 procent af Veda Touch i egetræ og 47 procent af Veda i hvid og mosgrøn med bordplade af massivt træ eller laminat kan genbruges. Forskellen skyldes, at Veda Touch Oak har fronter af spånplader, mens Veda Touch White og Veda Touch Green har fronter af genanvendt MDF – alle af samme høje kvalitet.

 
Veda-Touch_darkoakpuregrey_kitchen_kvik.jpg

Køkkenet er skabt med frisider helt ned til gulvet, der giver køkkenet et eksklusivt look, som bidrager til det minimalistiske udtryk.
Veda Touch Dark Oak og Pure Grey. Vejledende udsalgspris DKK. 86.120. Prisen er for skabe, sokkel og bordplade, ekskl. vask, armatur og hvidevarer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Anja Hellberg - anja@fday.dk

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K