Storm og Ant_GUL.jpg
 
 

PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 28. oktober 2022

 

FSC Furniture Award 2022

ILVA hædres for bæredygtigt valg af træ

 
 
 
 

ILVA modtager stor anerkendelse for sin ambitiøse målsætning om 100 % anvendelse af FSC-certificeret træ inden 2025. I dag har det danske møbel- og designhus modtaget den prestigefyldte FSC Furniture Award i Milano. Det er første gang en dansk retailer modtager prisen.

 
 
 
 

Stor volumen efterlader et enormt aftryk, særligt for et brand som ILVA, der hvert år sælger tusindvis af møbler til designglade danskere. Et bæredygtigt materialevalg gør en stor forskel, og det FSC-certificerede træ har siden 2010 været en fast del af ILVAs bæredygtige DNA.

 

Den ihærdige indsats blev i dag hædret på ADI Design Museum i Milano under årets FSC Furniture Award. Her modtog ILVA stor ros for sit bæredygtige valg af træ og den transparente branding af sine trævarer, da FSC for første gang uddelte en af hovedpriserne til en dansk retailer.

 

"ILVA var tilbage i 2010 en af de første danske møbelproducenter som for alvor satte en ambition for anvendelsen af FSC-certificeret træ. Derfor glæder det os, at indsatsen med at bruge bæredygtige råmaterialer med de rette certificeringer bliver belønnet. Næste milepæl er at nå 100 % anvendelse af FSC-certificeret træ i hele vores trævareproduktion inden 2025. Det varmer, at der bliver lagt mærke til vores indsats," siger Martin Hallund, som er CEO for ILVA, der omsatte for 1,7 mia. kroner i 2021.

 
 
 
 
Ant 1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon