100004341748-101.jpg
 


PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 28. februar 2023
 

 

Hvem kan stå for denne bænk i papirflet?

 


Naturflet i smuk kombination med massiv og matlakeret eg er det perfekte element til en hyggelig indretning netop nu. ILVA præsenterer BRYNJA og hylder de stolte danske møbeltraditioner.

 

Et af de designs, det er umuligt at komme udenom i ILVAs seneste kollektion, er den lille robuste og dekorative bænk BRYNJA. Bænken findes i to varianter - en lang og en kort - og begge er produceret i massivt og FSC®-certificeret egetræ med et sæde i naturfarvet flet.

BRYNJA er dekorativ, praktisk og passer perfekt til de særlige steder i hjemmet, som kræver lidt ekstra varme og charme.

 

Tilbage til rødderne

Flet fylder meget i den danske møbel- og designtradition. Hans Wegner og Børge Mogensens ikoniske stole i papirflet er anerkendt i hele verden, og ifølge ILVAs designchef Jane Schmücker Høegh, er der en god grund til, at netop flet og papirsnor endnu engang indtager designscenen og fylder i danskernes boligindretning:

 

"Flet er en vigtig del af den retrotendens, som vi alle kender så godt. Netop nu søger vi mod gamle tiders inspiration og tryghed hvor papirsnor og flet spiller en helt særlig rolle, der minder os om dansk designs guldalder i 50'erne"

Jane Schmücker Høegh, designchef hos ILVA

 

 
B0086475-101.jpg
 


Ifølge designchefen er det velkendte håndflet en tradition, som igen er blevet attraktivt, fordi vi står midt i en alvorlig tid med en verden i krise. Så finder vi tryghed i det velkendte: 

 

"Situationen netop nu er svær. Vi bliver bombarderet med dårligt nyt om krig, jordskælv, massefyringer og annullering af helligdage. Det giver mange en følelse af oprør, og man får lyst til at gøre sig ekstra umage med indretningen derhjemme. For hvad bringer morgendagen? Det er utroligt, hvor meget situationen netop nu påvirker danskernes måde at indrette sig på," siger hun.

 


"I øjeblikket indretter vi vores hjem med naturlige

og bløde materialer. Her er papirflet noget,

som giver varme til hjemmet."

Jane Schmücker Høegh, designchef hos ILVA

 
 
 
 
100004341747-101.jpg
 

BRYNJA bænken findes i to varianter:
Den lange: H 45 cm x L 90 cm x B 35 cm og den korte: H 45 cm x L 55 cm x B 35 cm.

 
 
 
 
 
 


Download High res. billeder 

SS 2023 outdoor kollektion er tilgængelig online og i alle bolighuse fra uge 9, 2023.


Se alle nyhederne i ILVAs SS 2023 kollektion på ILVA.dk
FSC® N001748

 

For yderligere information, udlån til foto, m.m. kontakt venligst:
presse@ilva.dk //+45 5214 9156

 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
 

ILVA gør det nemt at få design i god kvalitet,
som forvandler din bolig til dit hjem.

 

 

Afmeld // Jeg ønsker ikke PR-nyheder fra ILVA