Sjællandske håndboldspillere scorer mål for verdens sårbare børn

 
 
 
 

Der er god grund for de sjællandske håndboldklubber til at gå målamok i weekenden. For hvert mål, der scores i alle håndboldkampe i Danmark den 28. og 29. januar 2023, udløser en donation på 50 kroner til årets Danmarks Indsamling, der i år støtter verdens sårbare børn.

 
 
 
 

Håndboldspillere i alle aldre og rækker kan godt begynde at varme skudarmen op allerede nu, for der skal scores så mange mål som overhovedet muligt i den kommende weekend.

 

Som en del af kampagnen 'Scor et verdensmål' donerer A.P. Møller - Mærsk og A.P. Møller Fonden 50 kroner til Danmarks Indsamling for hvert mål scoret.

 

Så hvert et mål tæller, og det er uanset, om man spiller U13, seriebold eller ligakamp. Dermed er hele Håndbolddanmark igen i år med til at støtte Danmarks Indsamling og hjælpe verdens sårbare børn, og det skaber både stolthed og begejstring:

 

- Det er fantastisk, at hele Håndbolddanmark igen i år får mulighed for at støtte Danmarks Indsamling - og så endda helt uden at gøre andet, end det de elsker, nemlig at spille håndbold. Så håndboldspillere over hele landet kan godt tage og juble ekstra meget over de mål, de selv og deres hold får scoret i weekenden. Jeg siger ikke, at vi skal juble, når modstanderen scorer, men det er lige før, fortæller Morten Stig Christensen, formand for Dansk Håndbold Forbund.

 

Sidste år blev der scoret tæt på 40.000 mål, og det udløste altså en donation på 2.000.000 kroner fra A.P. Møller - Mærsk og A.P. Møller Fonden. Et beløb, der formentlig bliver større i år, da der sidste år var en del kampe, der blev aflyst på grund af corona.

 

Håndboldspillere over hele landet er med til at afgøre beløbets størrelse i weekenden, og hvor meget det er lykkes at samle ind i alt afsløres først ved det store show lørdag den 4. februar på DR1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

 

Kontakt Maria-Teresa Faurhøj, presse- og kommunikationskonsulent i Dansk Håndbold Forbund, ved ønske om hjælp til at kontakte lokale klubber, Danmarks Indsamling eller A.P. Møller - Mærsk og A.P. Møller Fonden.

 

Mail: mtf@dhf.dk eller tlf.: +4523271294

 
 
 
 
 
 

Dansk Håndbold Forbund - Brøndby Stadion 13 - 2605 Brøndby - Tlf: 43 26 24 00 - Mail: dhf@dhf.dk