Pressemeddelelse

Pressemeddelelse 4. maj 2018
 
 
 
 
 
 
 
 

Cykelstien mellem Arden og Astrup indvies

 
 
 
 

Fredag den 18. maj fra kl. 14-16, indvier Mariagerfjord Kommune officielt den nye cykelsti mellem Arden og Astrup. 

 
 
 
 

Den nye cykelsti mellem Arden og Astrup indvies den 18. maj kl. 14-16.

 
 
 
 

I anledning af indvielsen inviterer Mariagerfjord Kommune, Arden Fællesråd og Astrup Borgerforening alle, der har tid og lyst til at deltage i indvielsen af cykelstien.

 

Det foregår på den første del af strækningen fra Ardenvej og op til Willestrup Gods. Strækningen spærres for gennemkørsel, mens indvielsen finder sted.

 

Til de borgere og cykelklubber, der har lyst til at cykle frem til indvielsen, køres der i samlet flok fra Arden Skole kl. 13.30 og fra Astrup Torv kl. 13.45.

 

Borgmester Mogens Jespersen holder åbningstalen og klipper snoren, hvorefter cykelstien officielt er indviet. Der serveres pølser med tilbehør samt øl og vand.

 

Cykelstien, som har kostet ca. 12 mio. kr., har fået 4,7 mio. kr. i støtte fra  Vejdirektoratets Cykelpulje. For de penge får Mariagerfjord Kommune nu 6,5 km dobbeltrettet cykelsti, samt en cykelrasteplads ved Willestrupvej med toiletfaciliteter, borde og bænke, adgang til vand samt cykelpumpe.

 

Cykelstien er et stort og længe ventet ønske fra borgerne i Arden og Astrup og betyder, at strækningen ikke længere er en farlig skolevej for de elever og andre, der cykler mellem de to byer.

 

Set i et turist- og naturmæssigt perspektiv, skaber den nye cykelsti forbindelser mellem Rebildporten, Rold Skov, Arden, Willestrup, Astrup, Madum Sø. En strækning, der kan byde på mange oplevelser i form af muligheder for ophold, indkøb og overnatning undervejs samt oplevelser med kilder, fiskesø, ådal og kulturhistorie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation
  • Ingeniør Anders Lynge Haagensen, tlf. 97 11 36 48, anhaa@mariagerfjord.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mariagerfjord Kommune

Nordre Kajgade 1 | 9500 Hobro | Tlf: 97 11 30 00 | raadhus@mariagerfjord.dk

 
Social media icon Social media icon Social media icon