Pressemeddelelse
30. november 2020
 
 
 
 
 
 
 
 

DI ERHVERVSKLIMA 2020: 

Nordfyns Kommune nr. 1 på Fyn og 12. bedst i Danmark

 

Det går stadig godt med erhvervsklimaet på Nordfyn. Virksomhederne har givet Nordfyns Kommune så gode karakterer i Lokalt Erhvervsklima 2020, at kommunen placerer sig som den 12. mest erhvervsvenlige kommune i landet - og som den bedste kommune på Fyn.

 
 
 
 

Placeringen vækker stor glæde på Nordfyn. Borgmester Morten Andersen siger:

    - Vi er i top 10 i flere af de 9 kategorier i DI's undersøgelse. Det bekræfter det, vi hører, når vi er på besøg ude hos virksomhederne - nemlig at virksomhederne i al væsentlighed mener, at de får en god service i Nordfyns Kommune. Vi oplever altid en positiv dialog med virksomhederne, og når vi støder på noget, der kan gøres bedre, så er vi hurtige til at finde løsninger. Endelig har vi en slagkraftig aktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, som også er med til at skabe det flotte resultat, siger borgmester Morten Andersen.

 

Kommunen er fortsat helt i top på den generelle vurdering af erhvervsvenligheden, hvor den rykker fra nr. 8 til nr. 6, ligesom den har helt styr på sagsbehandling og information og dialog med virksomhederne.

 

Dansk Industri Fyn roser Nordfyns Kommune for fortsat alle holde et højt niveau på erhvervsservicen. Poul Strandmark, formand for DI Fyn, siger:

    - Nordfyns Kommune gør det igen i år rigtig godt. Det er skønt at se en fynsk kommune på en 12. plads - især når den fine placering er baseret på så vigtige parametre som kommunikation med virksomhederne og solid og effektiv sagsbehandling,

 

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen ser Nordfyns Kommunes placering som en kombination af flere forhold.

    - Vi har nogle virksomheder, som er meget åbne og indstillet på at samarbejde. Vi har en kommunalbestyrelse, der står skulder ved skulder i arbejdet for at gøre det nemt at være virksomhed i Nordfyns Kommune. Og vi har nogle dygtige ledere og medarbejdere, som vil gøre deres yderste for at yde den bedste service til virksomhederne, siger Morten V. Pedersen.

 

Blandt de bedste scorer i undersøgelsen finder vi sagsbehandling, hvor kommunen er i top 10 i alle tre typer opgaver. Det samme gælder kategorien information og dialog med kommunen, hvor kommunen indtager en plads som nr. 8 i landet.

 

Vedhæftede filer

Nordfyn.pdf
Pressemeddelelse_DI Fyn_Lokalt Erhvervsklima 2020.pdf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester Morten Andersen, tlf. 40 40 24 47

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen, 20 31 26 84

 
 
 
 
Social media icon Social media icon