Bordo

– et skridt nærmere cirkularitet 

 
 
 
 
kvikbordo.jpg
 

BORDO Clay. Vejledende udsalgspris DKK. 23.277 inkl. skabe, sokkel og bordplade, ekskl. vask, armatur og hvidevarer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Til september føjer Kvik to nye farver til Bordo-designserien. De to farver i moderne ler og fløjlsagtig beige supplerer det eksisterende, klassiske sorte Bordo-design og tilfører med deres naturlige nuancer en blødhed til dit hjem.

 

Bordo er det mest prisattraktive køkken i Kviks sortiment, og det understreger Kviks agenda om, at bæredygtighed ikke kun skal være for dem, der har et stort budget. Ved at vælge Bordo med en laminatbordplade får du et køkken i dansk design, der giver stor værdi for pengene.

Designet har en ultramat overflade af genanvendte PET-flasker. Overfladen er minimalistisk, diskret og nem at holde ren takket være en særlig teknologi, der gør den modstandsdygtig over for fingeraftryk. Det gør den til en både æstetisk og praktisk løsning i køkkenet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvik føjer også to nye køkkenelementer til sit sortiment i form af åbne hylder og skabe med rillede glasfronter. Det giver mulighed for at skabe endnu mere personlige løsninger til det kreative SamtaleKøkken®.

 
 
 
 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Marketing Manager

Anna Grethe Jørgensen

agj@kvik.com, 20984422

 
 
 
 
 
 

Om Kvik

Kvik har leveret dansk design af høj kvalitet til overraskende lave priser siden 1983. Der er i dag mere end 180 Kvik butikker i 13 forskellige lande, som ejes og drives på franchisebasis.

 

Kvik er en del af Ballingslöv International AB, som er en førende leverandør af køkken-, bad- og garderobeløsninger i Europa. Kvik har en klar bæredygtighedsdagsorden og et mål om at blive C02-positiv i 2025 i samarbejde med alle leverandører. Læs mere på kvik.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Anja Hellberg - anja@fday.dk

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K