Design til ordensmennesket

December 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geberit Acanto håndvask, fra DKK 1.165, Acanto underskab, fra DKK 6.368, Acanto højskab, fra DKK 8.024, Acanto spejlskab, fra DKK 8.801, Acanto væghængt toilet, fra DKK 2.874. Alle priser er vejledende.

 
 
 
 

Modulært design til alle størrelser:

Skab et badeværelse med masser af opbevaring

 
 
 
 

Acanto-serien fra Geberit gør det muligt at have et badeværelse, der altid er rent og ryddeligt. Her kan det meste nemlig ryddes væk i høje skabe, bag spejlet, i skuffer eller på en smart magnetvæg med flytbare opbevaringsbokse. Med mange størrelser moduler kan serien oven i købet passe til både det store badeværelse og det mindre gæstetoilet. 

 
 
 
 

Plads er et evigt problem for de fleste, og især på badeværelset er det en klassisk udfordring. Den forsøger Geberit at imødekomme med den nye serie, Geberit Acanto. Serien, der består af både møbler og toiletter, er skabt ud fra et ønske om at integrere funktionelle opbevaringsløsninger i et strømlinet, moderne designsprog, der nemt kan tilpasses hjemmets behov. 

 

Geberit Acanto byder på et højt – men slankt – udtræksskab, der giver masser af opbevaring og overblik, samt et spejlskab med indbygget LED-lys og flere hylder. De mange størrelser skabe giver en unik fleksibilitet til badeværelset og herligt meget opbevaringsplads. Som noget helt nyt byder Geberit Acanto også på en funktionel magnetplade med flytbare opbevaringskasser, der kan monteres på væggen, så den ofte sparsomme plads bliver udnyttet på alle ledder og kanter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Vi ved, at rene linjer og orden er noget, vores kunder i høj grad efterspørger på badeværelset. Det ønske efterkommer Geberit Acanto med sine mange opbevaringsmuligheder," siger produktchef Per Holleufer fra Geberit. 

 

Fire diskrete farver med glasfront
Geberit Acanto-serien fås i fire diskrete farver – sort mat, lava mat, sandgrå mat og hvid højglans, alle med glasfronter i matchende farver, kanter i egetræsfinish og metalgreb. Håndvask og skabe fås i mange størrelser.

 

Et typisk scenarie, som flere sikkert kan genkende, er, at man er nødsaget til at kombinere møbler og toilet fra forskellige serier eller endda forskellige producenter, hvilket ofte resulterer i et uharmonisk badeværelse. Men da Geberit Acanto-serien inkluderer toiletter i samme designsprog som håndvaske og møbler, er det nemt at skabe en sammenhængende stil i badeværelset.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geberit – intelligent design til badeværelset

150 års ekspertise inden for badeværelser

I mange årtier har Geberit været go-to-selskabet for dem, der søger design af høj kvalitet indenfor sanitære produkter, såsom toiletter, møbler og cisterner. Virksomheden er en af Europas førende producenter på området med et dybt og lidenskabeligt fokus på produktets levetid, funktionalitet og design.

Geberit Group, der har hovedkontor i Schweiz, beskæftiger mere end 12.000 medarbejdere i over 40 lande.

Læs mere på geberit.dk.

 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K