Kompromisløst kokkegrej til dit køkken

Maj 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyhed

Køkkenudstyr for seriøse madører

 
 
 
 

Skal dit køkken både ligne og føles som et professionelt køkken, kan du glæde dig over, at Professional Secrets kommer til Danmark – svensk køkkengrej til passionerede hjemmekokke, der udvikles i workshops af kokke og designere i passioneret forening. 

 
 
 
 
 

Professional Secrets gryde skabt til den passionerede hjemmekok i et samarbejde mellem kokke og designere. Vejledende udsalgspris fra DKK 749, forhandler oplyses på tlf. 4536 3613.

 
 
 
 

Professional Secrets er kompromisløst, svensk køkkengrej udviklet i nært samarbejde mellem professionelle gourmetkokke og topdesignere. Målet med hvert eneste produkt er at flytte så meget af kokkens know-how med over i produkterne som overhovedet muligt.

 

Resultatet er usædvanligt praktiske gryder, pander, knive, skåle og meget andet grej, hvor både kvalitet og funktion er i særklasse: Alt vurderes ud fra et princip om at give den professionelle koks metoder og værktøjer videre til hjemmekokken, at design, materialer og produktionsmetoder er i top, og at produkterne skal være holdbare og lette at rengøre. Et eksempel er håndtaget på panderne, der er præcis så langt og bredt, at underarmen kan hvile sig på den og tage en stor del af vægten, når panden flyttes. Et andet eksempel er til stor glæde for de af os, der har problemer med at få gryderne til at være i skuffen eller i skabet: Alle gryder kan nemlig stables. Med låg.

 

Highres-billeder: klik på billedet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Effektiv fordeling af varmen

Veldesignede gryder og kasseroller i høj kvalitet er en fornøjelse at arbejde med. Kasseroller og sauteuse fra Professional Secrets er designet i 5-lags sandwichmateriale med to lag stål yderst og aluminium imellem. Det giver en effektiv og hurtig fordeling af varmen – og som noget særligt er hele kasserollen, fra top til bund, i samme gode sandwichkvalitet.

 

Professional Secrets kasseroller

5 lags sandwichmateriale til alle typer varmekilde også induktion. Inkl. låg.

 

1,5 l kasserolle

Vejledende udsalgspris DKK 749

3 l kasserolle med øre 

Vejledende udsalgspris DKK 999

6 l gryde.

Vejledende udsalgspris DKK 1.199

 

Sauteuse,  Ø 25 cm

Vejledende udsalgspris DKK 899 

 

Forhandler oplyses på tlf. 4536 3613.

 

PS Sauteuse er perfekt til sautering ved høj temperatur. 5-lags sandwichmateriale fordeler varmen jævnt og hurtigt. Sauteusens sider har en perfekt krumning til, at råvarerne kan 'kastes' med én hånd.

 
 
 
 
 

PS pander i karbonstål i et enkelt og professionelt design. Karbonstål får med den rette pleje en naturlig og miljøvenlig 'slip-let' belægning, der kun bliver bedre og bedre med tiden. Desuden kan karbonstål uden videre genanvendes. Det ekstra lange greb aflaster håndleddet, når panden flyttes, fordi det hviler mod underarmen. Stegepanden findes i to størrelser 28 cm og 32 cm.

 

Vejledende udsalgspris DKK 599 / DKK 699forhandler oplyses på tlf. 4536 3613.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gennemtænkt og smukt 

Professional Secrets har arbejdet med selv de mindste designdetaljer, så mest muligt af de professionelles knowhow er med i designet. Både paletkniv og madpincet er gode eksempler på den filosofi.

PS Palet er elegant formgivet i rustfrit stål, med en velbalanceret smidighed, så den både kan vende et vagtelæg med største forsigtighed og løfte en god, stor ribeye. En anden vigtig detalje er, at paletten er helt uden samlinger, der kan gemme på fedt og snavs.

PS Pincet er ekstra kraftig, så den kan nippe både den lille sukkerært og den store kødluns. Og så har du måske prøvet at blive nippet i hånden, når pincetten rigtig skal tage fat. Det sker ikke med pincetten fra Professional Secrets; en lille kile sørger for, at den inderste del af pincetten ikke klemmer sammen og fanger det bløde stykke mellem tommel og pegefinger.

 

PS Palet i rustfrit stål, 28,5 cm

Vejledende udsalgspris DKK 229

 
 
 
 
 

PS Madpincet i rustfrit stål, 30 cm. Vejledende udsalgspris DKK 229, forhandler oplyses på tlf. 4536 3613.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Velorganiseret som en prof

En professionel kok er velforberedt og velorganiseret. Det er udgangspunktet for PS Mise En Place. Et sæt af bokse og skåle i rustfrit stål med tætsluttende silikonelåg i professionel kvalitet. 'Mise en place' kan oversættes til 'alt på rette plads', og det er netop, hvad dette sæt kan sørge for. Proportionerne er tilpasset almindelige køleskabe og portionsstørrelser.

 

PS Mise En Place

2 skåle 0,85 l, 2 skåle 0,55 l samt flad bakke 33,5 cm x 14,3 cm

Vejledende udsalgspris DKK 699 for hele sættet

Forhandler oplyses på tlf. 4536 3613.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Røreskåle med rund, skridsikker bund

PS Røreskåle er robuste og slidstærke med flere fordele. Først og fremmest sørger den rundede bund for at gøre piske- og rørearbejdet nemt. Den kraftige silikonebelægning på skålens yderside sikrer, at skålen ikke glider, og samtidig dæmper silikonen lyden. Den let bukkede kant giver et godt greb og er ovenikøbet perfekt at hælde af.

 

Professional Secrets røreskåle

5 mm rustfri stål med silikonebelægning

1,2 l., 2,5 l., 5 l.

Vejledende udsalgspris pr. stk.

DKK 219 / DKK 249 / DKK 349

Forhandler oplyses på tlf. 4536 3613.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Vil du låne produkter til test, har du spørgsmål eller lyst til en kop kaffe og et kig på vores øvrige nyheder, kan du altid kigge forbi hos FRIDAY i Bredgade eller smide os en mail.

 

Kontakt:

Anja Hellberg på tlf. 2858 8076/anja@fday.dk eller

Karsten Keinicke på tlf. 6083 0230/karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY & Partners -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K