Elegant multimøbel til alle boligens rum
Januar 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WINSTON BENCH: Mater x Eva Harlou

 

 
 
 
 
 

Winston Bench FSC-certificeret egetræ og bæredygtigt flet er en klassiker, du kan have i mange år – og som blot bliver smukkere med årene.

 
 
 
 
 
 

Allround-møbel med elegante snedkerdetaljer

 

I 2018 lancerede Mater sammen med arkitekt Eva Harlou en daybed, der fik navn efter den berømte tidligere engelske premiereminister Winston Churchill. Det bæredygtige karaktermøbel får nu en lillesøster, der med sin lette vægt og kompakte størrelse er nem både at placere og rykke rundt i hjemmet. 

 

Fælles for både Winston Daybed fra 2018 og den nye Winston Bench er den klassiske elegance, hvor materialerne er valgt med ansvar for miljøet kombineret med uovertruffent håndværk.

 

Om Winston-familiens nye medlem siger arkitekten bag, Eva Harlou:

 

"Winston Bench er blevet til ud fra et ønske om at skabe et møbel, der er nemt at indrette sig med og kan have forskellige funktioner i forskellige rum. Bænken er både kortere og smallere end fx en daybed, og med sin lille, smidige størrelse kan man finde plads til den de fleste steder – det kunne være for enden af dobbeltsengen, i entreen eller ved spisebordet som to spisepladser, hvilket i øvrigt ser virkelig cool ud."

 

Winston Bench er ligesom sin storesøster udformet i FSC-certificeret egetræ med smukt, fransk flet af hurtigtvoksende rattan, der understøtter FN's globale verdensmål for ansvarlig produktion, bæredygtighed og liv på land. Siddefladen er monteret af nogle af Danmarks mest erfarne flettere, og alle rester af træ og flet omdannes til træpiller, der bruges til at gøre fabrikken selvforsynende til opvarmning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det gode håndværk taler for sig selv. Sirlig flet og gedigne detaljer af høj, håndværksmæssig kvalitet – som måden, hvorpå benene går op gennem konstruktionen og er tilspidsede forneden. Et klassisk møbel, der bl.a. på grund af sine langtidsholdbare, klassiske materialer kan være dit nyt familiemedlem mange år frem.

 
 
 
 
 

Winston Bench fungerer med sin elegante størrelse i flere af boligens rum. Højde 45 x dybde 40 x længde 120 cm. Vejl. udsalgspris DKK 7.995 

 
 
 
 
 
 

 

I butikkerne fra midten af januar. 
Nærmeste forhandler oplyses hos Mater, tlf. 7026 4488, materdesign.com.

 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle højtopløselige billeder fra Mater kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg hos FRIDAY på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 

 
 
 
 

Dansk design skabt til et langt liv

 

Mater er stiftet af CEO Henrik Marstrand i 2006 ud fra en vision om at forene god etik med smukt design og sublimt håndværk. Den ambitiøse, bæredygtige tilgang til produktionen er i dag en del af den danske virksomheds stærke DNA. I samarbejde med både etablerede designnavne og nye talenter kombinerer Mater highend-møbler og belysning med arbejdsmetoder, der støtter mennesker, miljø og lokale håndværkstraditioner.
Maters æstetik har klare referencer til skandinavisk minimalisme, og alle design er produceret efter bæredygtige metoder og med fokus på miljøvenligt materialevalg. Mater forhandles i 40 lande verden over.


Se mere på materdesign.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K