Et fremtidssikret badeværelse

12. december 2018

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geberit AquaClean Mera stråler af elegance og innovativt desgin. Fås fra DKK 29.095. 

 
 
 
 
 
 

Bring fremtiden ind på badeværelset

 
 
 
 

Et nyt badeværelse skal holde længe. Og med tanke på den hastige udvikling, der sker indenfor både teknologi, byggeri og boligindretning disse år, er der rigtig god grund til at sikre dig, at et af hjemmets vigtigste rum er klædt på til fremtiden. Her får du tre essentielle råd fra en af verdens førende producenter af udstyr til netop badeværelset.

 

 
 
 
 

Du bestiller aftensmad via en app på din telefon, hører musik ved hjælp af bluetooth i hele dit hjem, taler til Siri, mens din iPhone scanner dit ansigt for genkendelse – du kører måske endda en elbil eller elektrisk løbehjul. Men når det kommer til dit badeværelse, er de fleste af os stadig traditionelle og ind-i-boksen med anonyme løsninger, der ikke har ændret sig synderligt i årtier.

 

Det billede vil dog ændre sig drastisk de kommende år. Et eksempel er douchetoilettet, der er på kraftig fremmarch, også i Danmark. Berøringsfri armaturer og skylleknapper er to andre produkter, der bliver mere og mere almindelige. Fælles for dem alle er, at de forbedrer både hygiejne og følelsen af velvære og luksus, fordi de hjælper med nogle helt basale behov. 

 

Men for at dit badeværelse skal være rustet til det, der om få år vil være standard i mange hjem, kræver det, at du tænker andet end æstetik og grundplan, når du etablerer nyt eller renoverer dit badeværelse. Nina Slothuus Nielsen, marketingschef hos Geberit, giver her tre tips til, hvordan du fremtidssikrer dit nye velvære-rum.

 

1) Tænk hygiejne først

Vi danskere er med årene kun blevet mere bevidste om vores personlige hygiejne, og nye løsninger som berøringsfri skylleknapper og toiletbrætter, der selv åbner og lukker, bliver hverdag i nær fremtid.

"Badeværelset er det rum, hvor den personlige hygiejne prioriteres allerhøjst. Derfor er det en rigtig god idé at tænke hygiejne først i samtlige valg til badeværelset. Det kan for eksempel være løsninger, hvor du minimerer kontakten til bakteriekilder," siger Nina Slothuus Nielsen.

 

2) Badeværelset skal have rigeligt elektricitet

Ligesom i resten af hjemmet, flytter mere og mere smart teknologi ind på badeværelset i fremtiden. Intelligente toiletter med rengørende douche-funktion, som i mange år har været almindelige i udlandet, vinder i øjeblikket kraftigt frem i Danmark. Derfor bør du få installeret rigeligt el på dit nye badeværelse – også ved toilettet. Hellere for mange eludtræk end for få.

 

3) Høj kvalitet betaler sig

Badeværelset er det mest udsatte rum i boligen. Det skal kunne tåle enorme mængder af fugt og hyppig rengøring med skrappe midler. For mange er toilet og håndvask elementer, der helst skal være så diskrete som muligt. Det får mange til at vælge den billigst mulige løsning. Men det er en bjørnetjeneste at gøre sig selv, mener Nina Slothuus Nielsen.

"Toiletkummer og håndvaske, der drypper eller slår revner og elementer, der bliver skæve, fordi de ikke tåler slag og slid, ødelægger ikke bare helhedsoplevelsen af et pænt toilet – det kan i sidste ende give skader i huset. At vælge god kvalitet fra start tjener sig altid hjem i det lange løb."

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geberit AquaClean Mera er udstyret med orienteringslys, så du slet ikke behøver at tænde lyset på badeværelset og blive mere vågen, hvis du skal på toilettet om natten.  

 
 
 
 

Geberit AquaClean Mera er også forsynet med den innovative TurboFlush-skylleteknologi, automatisk toiletlåg, så du ikke skal røre brættet, sædevarme og indbygget lugtudsugning. Fås i Classic til DKK 29.095 eller Comfort DKK 34.195.

 
 
 
 
 

Trykknappen Sigma80 fra Geberit skiller sig ud fra sine konkurrenter ved at have en sensor, der reagerer på bevægelse. Du skal altså ikke røre den, men blot bevæge hånden foran stort eller lille skyl for at aktivere den. DKK 9.512

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

Vi kan ikke trylle, men vil altid gerne prøve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K