Pressemeddelelse 30. december 2021
 
 
 
 

Hele kommunens kulturguide i nye klæder

 
 
 
 

I efterhånden mange år har man i Mariagerfjord altid kunne finde det samlede overblik over kommende kulturarrangementer på www.kulturfjorden.dk. Dét røres der ikke ved, men tiden har indhentet hjemmesiden, som derfor nu lanceres i en opdateret udgave med nyt og mere tidssvarende udseende.

 
 
 
 
KF.jpg

Fremover ser det sådan ud når du besøger kulturfjorden.dk

 
 
 
 

 

Måske kender du kun Kulturfjorden fra det husstandsomdelte blad, der to gange årligt lander i postkasser og brevsprækker fjorden rundt, men faktisk er bladet kun et udvalg af kommende kulturarrangementer i kommunen. På www.kulturfjorden.dk får du det fulde og altid opdaterede overblik, og nu altså i nye klæder.

 

Der er også plads til dit arrangement

Kulturfjorden udgives af Mariagerfjord Kommune, Kultur og Fritid, og sidder du nu og tænker at du og din forening også godt kunne tænke sig at være med - så er I velkomne. Alle kan nemlig oprette kulturelle arrangementer, og der er plads til både store og små arrangementer så længe de er af kulturel karakter.

 

På www.kulturfjorden.dk kan du læse meget mere, og eventuelle spørgsmål kan rettes mod Kulturfjordens redaktionsgruppe på kulturfjorden@mariagerfjord.dk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sonja Larsen / slars@mariagerfjord.dk / tlf:  4031 6098