NA_BV-Contour_Anthracite-Fabric-FloorStand.tif
 
 
 
 

Beoplay HX lanceres i ny, raffineret farve 

Autentisk lydoplevelse i sofistikeret design

 
 
 
 
 
 

Vil du skille dig ud på teknikfronten, er det ikke til at komme uden om Bang & Olufsen.

Især inden for hovedtelefoner markerer de sig både med ikonisk design og en farvepalet, der strækker sig væsentligt længere end klassisk sort og grå.

 

I rækken af elegante farver kommer nu Dark Maroon på de populære hovedtelefoner Beoplay HX, der blev lanceret foråret 2021. Dark Maroon er en farve, der kan matches med overraskende mange nuancer og som giver et raffineret og elegant look. Den dybe bourgogne farve ligger i spændet mellem brun og rød, hvilket gør den ekstra dragende. 

 

Beoplay HX har lyd, der er finjustereret af Bang & Olufsens erfarne specialister. Hovedtelefonerne har adaptiv aktiv støjreduktion, en behagelig pasform og en imponerende batteriydeevne på op til 35 timers spilletid, hvilket gør dem til nogle af de mest batterieffektive ANC-hovedtelefoner på markedet.

 

Udvalgte features:
- Præcis og autentisk lyd 

- Langvarig komfort 

- Ny generation digital ANC-teknologi, der fjerner al uønsket støj

- 4 indbyggede mikrofoner som sikrer en imponerende opkaldskvalitet 

- Op til 35 timers afspilning

- 3 års garanti 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun fact:
Ordet Maroon kommer fra det franske ord 'marron', som betyder kastanje. 

 
 
 
 
 
 

Tager lydoplevelsen til et nyt niveau

Hovedtelefonerne har to specialdesignede 40 mm højttalerenheder med neodym-magneter, der giver en præcis lytteoplevelse. Og så er de udstyret med en ny generation digital ANC-teknologi, der fjerner al uønsket støj. Med Beoplay HXs omsluttende lyd får du altså følelsen af at være publikum til koncert på forreste række – uanset hvor du befinder dig. 

 

I Bang & Olufsens app kan du desuden nemt ændre lydprofiler og ANC-forudindstillinger, så hovedtelefonerne er tilpasset dine behov. 
 

Ultimativ komfort med behagelig pasform

 Beoplay HX er lette og har specialdesignet ergonomisk hovedbøjle og ørepuder i blødt lammeskind, der tilpasser sig ørernes form. Den behagelige pasform betyder, at de vil være rare at have på, uanset hvor længe du har dem på.

Derudover medfølger et beskyttende tekstil-etui, der gør det nemt at transportere både hovedtelefoner og tilbehøret til dem, når du er på farten.

 
 
 
 
Beoplay+HX+0019.tif
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pris og tilgængelighed
Beoplay HX i farven Dark Maroon er er tilgængelig fra d. 18. november 2021 hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 3.749 DKK.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, forespørgsel om interviews eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter til test eller foto, kontakt Katrine Munkeholm på tlf. 2829 7632 eller katrine@fday.dk

 

 
 
 
 
 
 
Skærmbillede 2018-01-25 kl. 15.20.57.png
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4. sal  - 1260 København K