Dansk møbelbrand i eksplosiv vækst

Maj 2018

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FRIDAY og Sofakompagniet i nyt samarbejde

 

Møbelbranchens pionerer

 
 
 
 

På blot seks år er Sofakompagniet blevet en af mastodonterne i den danske møbelbranche. Med et banebrydende og enkelt koncept har den danske møbelproducent etableret sig solidt internationalt, men ambitionerne er endnu større.

 
 
 
 

Christian og Cathrine Rudolph tog et ordentligt spadestik ind i fremtiden, da de i 2012 etablerede Sofakompagniet. En møbelbutik, der sælger eget design online, med showroom absurd langt væk fra de fashionable adresser i København K - i Korsør.

 

Men danskerne tog det budgetvenlige koncept til sig med stor kærlighed. Det samme gjorde udlandet. I dag har Sofakompagniet 21 showrooms verden over, fra Norge til Sydafrika.

Konceptet er helt enkelt: Du bestiller din sofa online og får den leveret direkte til døren fra Sofakompagniets egen fabrik i Vietnam. Det sparer dig for fordyrende mellemled og gør, at Sofakompagniet kan reagere meget hurtigere på trends etc - meget lig modeindustrien.

 

Møbler med livstidsgaranti

Det er især unge i storbyerne, der har taget det innovative setup, der sikrer høj kvalitet (fx er der livstidsgaranti på alle rammer i sofaerne) og lave priser, til sig. Men som medstifter Christian Rudolph siger, betyder det mindre for ham, hvem der køber Sofakompagniets design, bare de er glade for det:

"Jeg er lykkelig for at have lavet noget, folk tager til sig. Vores design skal ikke stå på MoMA, men bruges af rigtige mennesker i rigtige hjem."

 

 

Vi lover, at der er masser af spændende nyheder og lidt af en overraskelse i pipeline – stay tuned!

 

Allerede nu finder du link til Sofakompagniets veludrustede imagebank på fdaylife.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fem af de seneste nyheder fra Sofakompagniet:

 
 
 
 

Ava er en stol, der kræver lidt ekstra plads, men til gengæld vil der altid være kamp om at få lov at sidde her! Runde former, store bløde puder og et omfavnende design. Fås i Crete Dusty Green og Avanti Mocca, DKK 4.999

 
 
 
 

Især detaljen med naturlig snor i armlænet er værd at lægge mærke til på denne asymmetriske daybed designet af Cahtrine Rudolph. DKK 5.999

 
 
 
 

Klassisk modulsofa med karakteristiske knapper og en pris, hvor de fleste kan være med. Designet af Says Who. DKK 9.596 for den viste opstilling.

 
 
 
 

Brug for lidt alene-tid? Det giver øreklapstolen Louis mulighed for. Fås også i velour. Puf og gulvtæppe er også fra Sofakompagniet. DKK 3.499

 
 
 
 

Sofaen Noomi med chaiselong i blommefarvet velour er en af nyhederne fra dette forår. DKK 7.999

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION

For udlån, produktinformation og øvrige pressehenvendelser, kontakt

FRIDAY, Anja Hellberg, tlf. 2858 8076, anja@fday.dk

Vi kan ikke trylle, men altid gerne prøve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K