Nyhedsbrev 
 
 
 
 

Tak for 2017 - vi ses i 2018!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2017 var året hvor 'frivillighed' fik en helt ny dimension på Horsens Teaterfestival. Festivalen er beriget af et trofast og uundværligt korps af frivillige enkeltpersoner og partnere, der hvert år gør det muligt at afvikle vores festival. Men i år har mange lokale over hele året - helt frivilligt :) - også haft mulighed for at deltage i en international professionel ledet produktion. Mere end 150 har været med undervejs - 15. september var 17 dedikerede kvinder i alle aldre KLAR til at åbne festivalen med BEVÆGELSE.
TAK til alle der gjorde det muligt!

Læs mere om proejktet, det flotte program, div. omtaler og se videoer...
Vi brygger naturligvis på nye planer til 2018!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hæderspriser, fokus og fejring af Danmarks verdensberømte scenekunst for børn og unge fik også en ny og ekstra dimension på Horsens Teaterfestival i 2017. Et nyt samarbejde mellem Danske Dramatiker, Dramatiker Væksthus og Horsens Teaterfestival resulterede i hele to prismodtagere på årets festival. Gitta Malling, teaterleder, Limfjordteatret, modtog vores egen Horsens Kommunes Børneteaterpris 2017 og Pia Marcussen, Opgang2 Turnéteater modtog den nyindstiftede Danske Dramatikeres Manuskriptpris for manuskriptet "Habibi".

Læse mere om manuskriptprisen...

Læse mere om Horsens Kommunes Børneteaterpris

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Festivaldramaturgiat og -koordinator sige tak til alle fagfolk - kunstnere og formidlere - og lokale ildsjæle, familier, unge og ældre for den imponerede opbakning til Horsens Teaterfestival. Alle som én udgør I en vigtig brik i puslespillet: Flueben ved endnu en uforglemmlig Horsens Teaterfestival.
... vi fortsætter selvfølgelig det gode samarbejde :)

Snart siger kalenderen 2018 - og hjemmesiden siger farvel til 2017-programmet og goddag til 2018.

Vi kan allerede nu løfte sløret for én festival-premiere; Teatergrads "Sorg - i børnehøjde". 
Du kan akkurart nå et sneak-peak på alt det, der udgjorde festivalen 2017. Hjemmesiden vil fra januar løbende blive opdateret med ny grafisk identitet, forestillingsprogram 2018 og meget, meget mere.

Læs mere...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så er der vist blot tilbage at ønske alle en god jul og et godt nytår.

Skulle du mangle et par til-og-fra-kort, så kan festivalens nye flotte 'postkort-uden-dato' måske bruges? De kan afhentes kvit og frit i Rådhusets foyer :)

RIGTIG GLÆDELIG JULEFERIE!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horsens Teaterfestival 2017 var arrangeret af Horsens Kommune og co-finansieret af Kulturministeriet, og modtog derudover uvurdelig opbakning fra følgende fonde:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hjemmeside

Programmet 2017

Facebook