Nyhedsbrev 22. november 2017
 
 
 
 

Tips til Black Friday i udenlandske webshops

 
 
 
 

Nogle kigger efter personlige plejeprodukter, tøj eller elektronik, mens andre vil forsøge at få købt de første julegaver til udsalgsdagene Black Friday og Cyber Monday. Få tips til et godt udsalg på nettet - også hvis du handler i andre lande. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjek byttereglerne inden du køber julegaver

 
 
 
 

Du har altid 14-dages fortrydelsesret, når webshoppen er etableret i et EU-land.

Hvis du vil købe julegaver på Black Friday, skal du derfor være opmærksom på, om butikken tilbyder en udvidet bytteservice, så pakken kan byttes efter jul. 

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Udsalgs-feber giver fup-butikker stort spillerum

 
 
 
 

Vores fokus er i høj grad på prisen og mindre på butikken, når vi handler under et udsalg. Udsalgs-feberen på Black Friday giver fup-butikker stort spillerum. Nogle webshops bliver oprettet med det formål at snyde forbrugere. Tjek derfor altid butikken, inden du handler, så du undgår fup-butikker.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du fundet et godt tilbud i en amerikansk webshop? 

 
 
 
 

EU's forbrugerbeskyttelse gælder ved køb af varer eller tjenester på nettet inden for EU. Handler du i en webshop uden for EU over et vist beløb, skal du tilføje moms, told og afgifter. Desuden kan det være svært at gøre dine rettigheder som forbruger gældende over for forhandlere uden for EU.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pas på ekstra nedsatte designvarer

 
 
 
 

Har du fundet en webshop med meget  billige designvarer? Der er muligvis ekstra gode tilbud på Black Friday, men lyder et tilbud for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis også tilfældet. Meget lave priser på design kan være en indikator på, at der er tale om kopivarer. 

 

LÆS MERE >

 
 
 
Social media icon Social media icon