Møblet, du selv kan designe
Maj 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYHED: KK Daybench

 

Bænk, sofa eller

bordplads. Du bestemmer!

 
 
 
 

Med KK Daybench fra by KlipKlap er du meddesigner, når rammen skal fyldes med hynder, ryglæn eller måske bordplads til lampe og læsestof. Og du kan lave det hele om, når det passer dig.

 
 
 
 
 

KK Daybench klædt på med en enkelt 3/4-hynde og bordplads til en skulpturel lampe og kunst.

 
 
 
 

Mere end en bænk, men mindre end en daybed.

KK Daybench er by KlipKlaps stærke bud på det fleksible multimøbel til entré, stue eller måske for enden af sengen i soveværelset. Med sin størrelse og fleksible opbygning inviterer den til, at du skaber dit helt eget yndlingsmøbel – blødt og farverigt eller stramt og praktisk.

 

Den formfuldendt håndsnedkererede egetræsramme er udgangspunktet, men du kan style den helt efter dit eget hoved med hynder og puder i et utal af farver og kvaliteter.  Siddehynden i trekvart længde giver for eksempel en fin afsætningsplads i bænkens ene ende med rum til favoritromanen, din pilea-samling eller måske en lille opstilling af loppefund. Tilføj en ryghynde, der giver ekstra komfort, og giv stuen en ekstra siddeplads med indbygget sofabord.

 

Og selvfølgelig kan du også udstyre KK Daybench med hynder i fuld bredde og lege dig til en personlig sofa i en handy størrelse på 130 x 60 cm med masser af komfort. 

 

"En klassisk daybed som KK Daybed kan for nogle være svær at få plads til. Med KK Daybench har du nu mulighed for at få rum til det lidt ekstravagante møbel, selv om pladsen er begrænset," siger designer Charlotte Høncke. Hun har tidligere designet en række andre møbler i Living-serien, nemlig KK Daybed, KK Console og KK Bench.

 
 
 
 

KK Daybench

Design: Charlotte Høncke
Materialer: FSC-certifieret eg. Hynder betrukket med bl.a. Kvadrat-tekstil og fyldt med OekoTex-mærket skum
Produceret i Europa.

 

Stel

Olieret eller sortlakeret FSC-certificeret eg

Fra DKK 8.300 

 

Hynder

Flere størrelser og kvaliteter

Fra DKK 1.300

 

Nærmeste forhandler oplyses på

www.byklipklap.com eller +45 6196 1000 

 
 
 
 

KK Daybench

Med hynde og ryghynde i halv eller 3/4-længde bliver KK Daybench til siddeplads og sidebord i ét.

 

 

 
Hent flere highres-billeder her 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Alle highres fotos fra by KlipKlap kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 

 
 
 
 

Eksklusive designmøbler, der kan lidt mere end forventet

 

by KlipKlap blev stiftet af Pia Lauritsen i 2011 med en vision om at skabe multifunktionelle møbler i et design og i materialer, der kan holde i mange år. Det aarhusianske firma skaber møbler, der følger med – med tiden og med dig.

by KlipKlaps originale foldemadras fra 2011 følger med fra kravlestadiet til teenageværelset og videre til gæsteværelset. På samme måde kan deres daybeds skifte karakter og formål ved at rykke rundt på hynder og puder og ændre farve, så den kan bruges præcis der, hvor det lige nu giver mening for dig.

by KlipKlaps møbler skal forkæle øjet, udfordre og overraske. Give mulighed for fornyelse og gøre plads til din unikke personlighed. Derfor stræber firmaet efter, at alle deres design kan lidt mere, end du forventer.

 

Se mere på byklipklap.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K