Pressemeddelelse
31. juli 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boksning på et kunstmuseum? Selvfølgelig!

 
 
 
 

Kom ind i ringen med BK Nørremarken! På lørdag d. 3. august kl. 12-14 inviterer foreningen BK Nørremarken børn og unge til prøve sig selv af i bokseringen på Vejle Kunstmuseum, med foreningens trænere og den mangedobbelte danske mester i boksning Nebil Yimam.

 
 
 
 

For den tidligere danske mester i boksning Nebil Yimam, der træner de unge i BK Nørremarken tre gange ugentligt, handler boksning ikke kun om at slå fra sig, men lige så meget om disciplin og koncentration. På lørdag d. 3/8 kl 12-14 kan alle interesserede komme en tur i ringen med den tidligere danmarksmester, på Vejle Kunstmuseum. Foto: Lasse Hyldager

 
 
 
 

Bliv bokser for en dag på Vejle Kunstmuseum.

 

I Bokseforeningen BK Nørremarken oplærer og udklækker de boksere fra spæde til nybegyndere og danmarksmestre. I anledning af udstillingen Partners rykker bokserne ind på kunstmuseet og lærer dig at træne og kæmpe med rigtigt bokseudstyr i museets egen boksering.

 

For den tidligere danske mester Nebil Yimam, der træner de unge tre gange ugentligt, handler boksning ikke kun om at slå fra sig, men lige så meget om disciplin og koncentration. Lær tips og tricks af bokserne og få sved på panden - måske er boksning noget for dig?

 

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Bare mød op på Vejle Kunstmuseum lørdag d. 3/8 kl 12-14!

 

Arrangementet afholdes som en del af særudstillingen Partners, hvor en række kunstnere har besøgt en række foreninger, og skabt helt nye værker på baggrund af mødet.

 

I Bokseforeningen BK Nørremarken har kunstner Alex Mørch indsamlet video- lyd- og sensordata fra boksernes kamptræning. I værket 'Kæmpe' kan du se menneske og maskine i forening. Se bokseren på skærm, mens robotten i rummet prøver at bevæge sig synkront.

 

Senere på måneden slås kunstmuseets døre op til både gymnastikopvisning, foredrag om sommerfugle og svæveflyvebriefing. Særudstilingen Partners kan ses indtil 15. september. Læs mere om udstillingen og arrangementerne på vejlemuseerne.dk/partners.

 
 
 
 
 
 

Praktisk information

Bliv bokser for en dag

Sted: Vejle Kunstmuseum

Tid: Lørdag d. 3/8 kl. 12-14

Gratis, tilmelding ikke nødvendig. 

Mere info: vejlemuseerne.dk/arrangementer/bliv-bokser-for-en-dag/

 
 
 

Foto

Klik på billedet for at hente i høj opløsning

 
 
 
 

BK Nørremarken. Foto: Lasse Hyldager

Alex Mørchs kunstværk 'Kæmpe', der er lavet i partnerskab med BK Nørremarken. Foto: Kenneth Stjernegaard for Vejle Kunstmuseum

Vejle Kunstmuseum. Foto: VejleMuseerne

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Pernille Rom Bruun
Museumsinspektør, Vejle Kunstmuseum
2974 0456 / perrb@vejle.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

VejleMuseerne - Spinderigade 11E - 7100 Vejle - Tlf. 76 81 31 00 - Mail: museerne@vejle.dk