B&O hylder New York med nyt design

9. september 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hyldest til New Yorks skyline

Beosound 1 i nye klæder

 
 
 
 

Som en hyldest til én af verdens mest berømte byer lancerer Bang & Olufsen den klassiske Beosound 1 New York Edition i et begrænset antal. Den trådløse højttaler, der kombinerer skarpt håndværk og minimalistisk design, har fået et nyt udtryk med en unik graduering udført af de erfarne aluminiumsmestre på B&Os traditionsrige værksteder i Struer. Farven glider elegant fra pianosort i bunden til naturligt aluminium i toppen – et design, der afspejler energien fra den ikoniske New York City-skyline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kun 1.200 eksemplarer

 

Processen bag den graduerende farve er unik for Beosound 1 New York Edition og viser i sandhed de uovertrufne evner hos de erfarne aluminiumsmestre i Bang & Olufsen – en virksomhed, der har været førende i branchen i mere end et halvt århundrede. De enkelte aluminiumsdele formes, poleres og anodiseres – en elektrokemisk behandling, der danner et holdbart oxid på overfladen af materialet. Delene gennemgår derefter endnu en mekanisk bearbejdning, hvor Bang & Olufsens specialister nænsomt skaber en ensartet, graduerende effekt på aluminiummet.

 

På grund af den krævende proces bliver Beosound 1 New York Edition blot produceret i 1.200 eksemplarer. Højttaleren sælges fra 9. september.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

360-graders lydoplevelse

 

Beosound 1 er et bærbart, trådløst højttalersystem med en sofistikeret 360-graders lydoplevelse. Højttalerens karakteristiske design er kendetegnet ved en konisk aluminiumskrop, der gør det muligt for dybere basnoter at komme ud under højttaleren. Som et kendetegn for Bang & Olufsen huser åbningen på toppen af højttaleren en akustisk linse, der skaber en nærmest sfærisk lydprofil.

 

Beosound 1 har indbygget Google Assistant, der nemt forstår kommandoer – også når musikken spiller – takket være en avanceret, akustisk echo-cancelling-teknologi sammen med fem mikrofoner i aluminimumsstrukturen, som analyserer, hvilke lyde der kommer fra højtaleren, og hvilke der er kommandoer fra brugeren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smart speaker på din måde

 

Beosound 1 er kompatibel med de førende trådløse streamingteknologier som Google Chromecast, Apple Airplay 2 samt Bluetooth. Højttaleren kan bruges som en stand-alone højttaler eller integreres i et multiroom-system. Højttaleren kan spille trådløs helt op til 12 timer, så du nemt kan tage den med dig rundt.

 
 
 
 
 
 

Priser og tilgængelighed

 

Beosound 1 New York Edition er tilgængelig online og i Bang & Olufsen-butikker i en begrænset udgave fra 9. september 2019. 

En dockingstation, der giver yderligere fleksibilitet er tilgængelig som tilbehør til Beosound 1 New York Edition. 

 

Beosound 1 New York Edition: Vejl. udsalgspris 13.000 kr.

Dockingstation: Vejl. udsalgspris 1.000 kr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter, kontakt Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.
Highres billeder af hele Bang & Olufsens kollektion kan hentes på dette link eller via FRIDAYs imagebank fdaylife.dk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K