Nyhedsbrev 1. marts 2018
 
 
 
 

Undgå ubehagelige overraskelser, når du lejer bil i udlandet

 
 
 
 

Billeje i udlandet er efter flyrejser det område, som danske forbrugere klager mest til Forbruger Europa over. Forbruger Europa offentliggør i dag en ny film, der i fire afsnit følger Allan og kameramanden Rudi, som kæmper sig vej gennem den jungle, det kan være at leje bil i udlandet. Du kan se filmene herunder.

 

Vil du have flere gode råd om billeje? Så læs mere her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#1 Få styr på, hvilket firma du indgår aftalen med

 
 
 
 

Undersøg, hvilket firma du indgår aftalen om billeje med. Det kan være en fordel at vælge en udlejer, som også har kontor i Danmark, hvis der senere skulle opstå problemer.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2 Forstå kontrakten, inden du underskriver

 
 
 
 

Sæt dig ind i biludlejerens regler og vilkår, før du skriver under. Sammenlign din bestilling fra nettet med udleveringsblanketten, før du skriver under på kontrakten.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#3 Betal med internationalt kreditkort

 
 
 
 

Husk at medbringe et internationalt kreditkort, fx Mastercard, Eurocard eller VISA, når du lejer bil i EU. De fleste udlejningsfirmaer kræver, at du betaler med kreditkort, så de kan reservere et beløb.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#4 Tjek bilen ved ud- og aflevering

 
 
 
 

Undersøg bilen for skader - både når du får den udleveret, og når du afleverer den igen. Ellers risikerer du at stå til ansvar for tidligere skader på bilen.

 

LÆS MERE >

 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon